VELIKI "PROBLEM" JE REŠEN: Sada sav fokus ide na teren i nastavak sezone!

Autor:

Sport

24.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitamo novoizabranom predsedniku!

VELIKI "PROBLEM" JE REŠEN: Sada sav fokus ide na teren i nastavak sezone!

Foto: www.profimedia.rs

Radilo se za vreme pauze u Titelu na svim poljima, igrački kadar je ojačan i postavljen je cilj za nastavak sezone, a to je plasman na mesto koje vodi u viši rang takmičenja.

Republika

Ekipa Titela se trenutno nalazi na deobi treće pozicije na tabeli, sa dva boda zaostatka za drugim mestom, dok je lider udaljen deset bodova. U proteklom periodu jedan od glavnih ciljeva je bio da se održi izborna skupština i da se imenuje novi predsednik kluba, što je na kraju zvanično juče završeno.

Na juče održanoj skupštini za novog predsednika izabran je Lazar Pajić, koji će naslediti sada već bivšeg čoveka na tom mestu, Milorada Đuričića. Što se tiče novog prvog čoveka Titela, on je bio dugogodišnji član fudbalskog kluba tokom svoje igračke karijere. Pajić je izabrao i svoje prve saradnike, koje je predstavio svim prisutnima, njegov zamenik biće Marin Zubčić, Goran Terzija preuzeo je ulogu sekretara, dok su članovi upravnog odbora Nebojša Vla, Nikola Kanura, Paja Petrović, Bora Keleuva, Miloš Krčmar i Bora Jovanov. 

Republika

Foto: FK Titel

Ekipa tokom jesenjeg dela

Lazar je nakom imenovanja izneo svoj plan za budućnosti Titela, pre svega glavni fokus će biti da se obezbede što bolji uslovi, kako seniorima, tako i mlmađim selekcijama. Ubrzo se mogu očekivati radovi unutar celog sportskog objektiva, od terena do svlačionica, a sve sa ciljem da se napreduje na svim poljima. Cilj što se tiče terena, jeste da se klub sledeće godine takmiči u višem rangu. 

Pajić je iskoristio priliku i da se zahvali svima na ukazanom poverenju, ali se i nova uprava zahvalila njemu na angažovanju, i poručila mu da na njih može da računa 24/7. Veliko pitanje rešeno je imenovanjem novog predsednika, i sada sav fokus ide na početak prolećnog dela prvenstva koji je zakazan za drugi vikend meseca marta.

BONUS VIDEO: 

 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading