LUCIDNI KREATOR IGRE „ROMANTIČARA“ DANAS IMA POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Kapitenu, srećan 33. rođendan! (FOTO GALERIJA)

Autor: Irena Đurđević

Sport

13.03.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva i najveća sportska želja Saše Markovića je da se OFK Beograd vrati u trijumfalni ritam i, ako pronađe „pobednički kod“, u Super ligu.

LUCIDNI KREATOR IGRE „ROMANTIČARA“ DANAS IMA POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Kapitenu, srećan 33. rođendan! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Zbog fudbalske lucidnosti koju godinama demonstrira na terenu, navikao je na sportska priznanja za svoj rad. Međutim, Saša Marković danas ima sasvim drugačiji povod za slavlje: 33. rođendan.

Republika

Kapitenu „romantičara“ su svi u klubu sa Stare Karaburme poželeli samo jedno: da i pored neočekivano skromnog učinka u nastavku takmičarske godine nađe „čarobnu formulu“ kojom će OFK Beograd da ispravi greške sa starta prolećne polusezone i ipak se domegne fudbalske elite.

Saša Marković je fudbal zaigrao u Kopaoniku iz Brusa. Beogradski sportski život započeo je u Partizanu gde je od 2003. do 2007. godine „brusio“ talenat, nastavio u OFK Beogardu gde se apsolutno fudbalski afirmisao.

Od debija za „romantičare“ 2008. godine, hitronogom vezisti je bilo potrebno samo dve sezone da dobrim partijama u plavo-belom dresu na Staroj Karaburmi skrene pažnju na sebe - čelnim ljudima „parnog valjka“.

Paraf na vernost Partizanu od četiri takmičarske godine Saši Markoviću je bila istinska nagrada za predan rad i sportsko strpljenje. Daroviti vezista je za crno-bele prvi put zaigrao protiv Genka. Od tog momenta, Saša Marković je samo napredovao u karijeri.

Kvalitetna izdanja u Partizanu bila su mu najbolja sportska ulaznica za „pečalbu“: prvo u špansku Kordobu, a samo 730 dana kasnije i u Apolon iz Limasola, pa u Olimpijakos iz Nikozije.

Saša Marković se u srpski fudbal vratio iz Mladosti a posle neuspele sportske misije sa Novosađanima da se domogne Super lige, od prošlog avgusta je, posle dugih 14 godina, ponovo u svom OFK Beogradu. Koliko lucidnom kreatoru igre veruju svi na Staroj Karaburmi dokazuje i kapitenska traka na njegovoj ruci.

Ekipa portala Republika.rs, kapitenu OFK Beograda, Saši Markoviću želi srećan rođendan i brz povratak na pobednički kolosek koji vodi do fudbalske elite, sa njegovim „romantičarima“.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading