NEOČEKIVANO: Podigao je klub dolaskom na viši nivo, ali je sada došlo do iznenadnog rastanka!

Autor:

Sport

13.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će završiti sezonu na klupi?

NEOČEKIVANO: Podigao je klub dolaskom na viši nivo, ali je sada došlo do iznenadnog rastanka!

Foto: FK Lazarica Prilipac

Provela je ekipa Lazarice proteklu sezonu u zonskom stepenju takmičenja, ali se brzo klub vratio u Zlatiborsku okružnu ligu. Pred početak aktuelnog prvenstva cilj je postavljen, a to je šampionski pehar i ekspresan povratak u viši rang.

Republika

Uprava je odradila odličan posao što se tiče prelaznog roka, kako letnjeg, tako i nedavno završenog zimskog. Sezonu na klupi započeo je Nebojša Panović, ali je start bio iznenađujući, u prvom kolu sastav Lazarice na gostovanju Ježevici poražen je rezultatom 4:0.

Konsolidovao je svoje redove prošlosezonski zonaš i serijom trijumfa stigao je do titule jesenjeg prvaka. Upravo je ekipa iz Ježevice bila prvi pratilac, i svi su sa nestrpljenjem čekali proleće i ponovni susret ova dva tima.

Na stadionu u Pilatovićima, pre dva vikenda, pred oko 450 gledalaca ekipa Lazarice je upisala i drugi poraz u ligi, od istog kluba od kojeg je zabeležen i prvi, i nakon toga morao je klub da se pomiri sa prepuštanjem liderske pozicije sastavu Ježevice.

Republika

Foto: FK Lazarica

Promena na klup

 

U prošlom kolu sastav Lazarice ostvario je minimalan trijumf na gostovanju Prvom partizanu, ali je sada stigla objava iz kluba koja je verovatno iznenadila mnoge navijače.

Nebojša Panović - Neca nije više trener Lazarice, saradnja sa trenerom je prekinuta tim iz Pilatovića će u narednom periodu pokušati da pronađe novog šefa stručnog štaba. Iz kluba je stigla kratka poruka povodom ovde objave:

- Dugujemo veliko hvala čoveku koji je i fudbalski i svojim imenom podigao Lazaricu na svoj najviši nivo. Ostaje žal što mi kao klub imamo raskorak izmedju želja i mogućnosti pa moramo da se odreknemo ovako kvalitetnog trenera i čoveka. Velika zahvalnost i sve najbolje u daljem radu.

Predstojećeg vikenda ekipu Lazarice očekuje duel sa Omladincem (Zdravčići) na domaćem terenu, a nama ostaje da vidimo da li će se rešiti pitanje novog trenera do tog susreta, i ko će to biti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading