LIDER SIGURAN NASTAVLJA SVOJU SERIJU: Oslabljeni gosti iz Kalenića se okreću sledećem vikendu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.03.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ježevica slavila protiv Jedinstva.

LIDER SIGURAN NASTAVLJA SVOJU SERIJU: Oslabljeni gosti iz Kalenića se okreću sledećem vikendu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Ježevica

U okviru 17. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Ježevice ugostila je sastav Jedinstva iz Kalenića, domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, dok su gosti bili na 11. mestu u ligi.

Republika

Odlično je domaći tim ušao u drugi deo sezone, serijom trijumfa uz pobedu nad jesenjim prvakom, Lazaricom, stigli su fudbaleri Ježevice do liderske pozicije. Gosti iz Kalenića su tokom zime ojačali igrački kadar, ali su na ovaj meč stigli bez golgetera Mićovića i golmana Sinđelića, što je u nekoj meri uticalo na prikazanu partiju.

Kroz inicijativu i učestale napade ekipa Ježevice stigla je do vođstva na isteku pola sata igre preko Saše Filipovića, isti igrač je pred sam odlazak na odmor duplirao prednost svog tima za konačnih 2:0 nakon prvih 45 minuta igre.

I od starta drugog poluvremena ista slika na terenu, domaći napadaju, dok su gosti pokušavali iz kontranapada. Na isteku 54. minuta desila se greška u odbrani Ježevice, što su znali da iskoriste u Jedinstvu, preko Igora Đokića smanjuju na 2:1. 

Nakon prvog gola gosti su pokušali da stignu do izjednačenja, ali je igra Ježevice bila perfektna u nastavku, pa nisu uspeli fudbaleri Ježevice ozbiljnije da zaprete golmanu Ćurdiću.

Bojan Živković, nakon samo jednog minuta od ulaska u igru uspeo je da zatrese mrežu golmana Balčaka, 3:1 za Ježevicu. Pred sam kraj utakmice rešene su sve dileme o pobedniku, Božidar Tešović pogodio je u 83. minutu za konačnih 4:1. 

Ježevica - Jedinstvo (Kalenić) 4:1 (2:0)

Ježevica: Ćurdić, Krejović, Tešović, Demirović (od 67' Živković), Stanić, Raković, Cicović (od 88' Rakić), Šmakić, Borović, Filipović (od 79' Đurović), Šerfezi (od 88' Pantović)

Jedinstvo: Balčak, Vujović (od 71' Radovanović), Jovičić, Milićević, S. Vilimanović, Dumanjić (od 65' N. Vilimanović), Đokić, Draškić, Bogdanović, Bakić (od 69' Vujić), Ćosić

U sledećem kolu Jedinstvo dočekuje Prvi partizan, dok lider na tabeli gostuje Tari iz Kremne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading