BRZA REAKCIJA UPRAVE: Proleće je pred vratima, vremena za manevar nije bilo mnogo!

Autor:

Sport

12.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka je pala da to bude Damnjanović.

BRZA REAKCIJA UPRAVE: Proleće je pred vratima, vremena za manevar nije bilo mnogo!

Foto: FK Radnički Valjevo/Lauš

Fudbalski klub Radnički iz Valjeva već duži vremenski period takmiči se u zonskom stepenju takmičenja. U aktuelnom prvenstvu je možda ekipa najbliža da stigne do mesta koje vodi u Srpsku ligu, uz to je ostvaren i uspeh u Kupu.

Republika

U finalu Kupa grada Valjeva savladan je sastav Budućnosti iz Krušika nakon penala, i tako je pehar stigao u vitrine Radničkog. Ubrzo nakon novog klupskog uspeha, stigla je ne tako srećna vest za sve navijače, trener Vladica Petrović je preuzeo ekipu početkom sezone, ali je sada dobio ponudu iz Kipra, koju nije mogao odbiti. 

Petrović je ekipu Radničkog ostavio na trećem mestu na tabeli, sa četiri boda zaostatka za liderom, ali će on u nastavku takmičarske godine sedeti na klupi AEK-a iz Laranke, dok je uprava kluba iz Valjeva krenula u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Prolećni deo prvenstva Kolubarsko-mačvanske zone počinje predstojećeg vikenda, Radnički svoj meč igra u nedelju, pa je vremena za manevar bilo jako malo. Uprava je dogovorila saradnju sa Jovicom Damnjanovićem, koji je jesenji deo sezone proveo na klupi Šušnjara, člana Beogradske zone.

Republika

Foto: FK Radnički Valjevo

Novi šef stručnog štaba

Jovica je u dosadašnjoj karijeri vodio Borac 1966, Železničar iz Lajkovca, Šumadiju iz Aranđelovca, TEK Slogu iz Velikih Crljena.. Sada je vreme da se u Valjevu pokaže i dokaže, i da pokuša sa svojim novim klubom da izbori plasman u Srpsku ligu Zapad.

Trenerki debi Damnjanović će imati u nedelju na gostovanju ekipi Hajduk Stanka, iz Crne Bare, prvi duel ova dva kluba završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading