TRILING POVRATNIKA ZA BOLJE PROLEĆE: Uprava kluba je odradila odličan posao - vreme je za prolećnu premijeru!

Autor:

Sport

13.03.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vikend jako bitan duel.

TRILING POVRATNIKA ZA BOLJE PROLEĆE: Uprava kluba je odradila odličan posao - vreme je za prolećnu premijeru!

Foto: FK Petlovača

Iz kluba poručuju: Napadamo viši rang

Fudbalski klub Petlovača već četvrtu godinu takmiči se u okviru Međuopštinske lige Mačva, ekipa je prošle sezone bila u "plej-ofu" za plasman u Mačvansku okružnu ligu, ali nije uspela da promeni rang takmičenja.

Republika

Predstojećeg vikenda počinje prolećni deo prvenstva, sastav Petlovače u drugi deo sezone ulazi sa 15 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za plasman na deseto mesto na tabeli. Jesenji učinak od četiri trijumfa, tri remija i šest poraza smestio je tim u donji deo lige, i u potencijalnu borbu za opstanak.

O pojačanjima uprava je navijače obavestila sredinom decembra kada je promovisan povratnik u Petlovaču, vezista, Milorad Džinović. Čelni ljudi kluba su nakon toga nastavili sa radom na jačanju igračkog kadra, ali nisu obaveštavali javnost o potezima, međutim sada je došlo vreme za promociju.

Pored Džinovića, u nedavno završenom zimskom prelaznom roku opremu Petlovače zadužila su tri prekaljena fudbalera. Iz Belotića je stigao Slobodan Arsenović, koji će biti zadužen za kreaciju igre, mesto centarfora zauzeće Saša Todorović koji dolazi iz Trešnjevke iz Trbušca. Mladi tim će u odbrani imati iskusnog Aleksandra Mićića (43), koji će u defanzivnoj liniji pokušati da donese sigurnost i stabilnost.

Predstojećeg vikenda, na prolećnoj premijeri sastav Petlovače dočekuje Slobodu (Salaš Crnobarski), biće to jako bitan duel za oba kluba, imajući u vidu njihov plasman. Nedeljni domaćin je, kao što smo već rekli na desetoj poziciji na tabeli, dok je gost iz Salaša Crnobarskog sa jednim bodom manje na 11. mestu u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading