MINIMALAC VREDAN TRI BODA: Šušnjar se okreće novim izazovima u pohodu na viši rang!

Autor:

Sport

13.03.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Zuca je pružio odličnu partiju, ali su gosti bili bolji za taj jedan gol.

MINIMALAC VREDAN TRI BODA: Šušnjar se okreće novim izazovima u pohodu na viši rang!

Foto: FK Šušnjar

U okviru 17. kola Beogradske zone ekipa Zuca 2019 ugostila je sastav Šušnjara 1977, domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije, dok su gosti bili na deobi četvrtog mesta u ligi.

Republika

Jako kvalitetan duel viđen je od prvog minuta, gosti su možda nešto više imali loptu u svom posedu, ali je postavka domaćih fudbalera u potpunosti neutralisala inicijativu rivala, pa gotovo da Šušnjar nije imao ozbiljnu priliku.

I pored poseda na strani gostiju, prvu ozbiljnu priliku imali su domaći fudbaleri, ali istu nisu uspeli da realizuju. Na desetominutni odmor se otišlo bez golova, uz jedan žuti karton, u koloni Zuca. Za vreme pauze trener gostiju odlučio se za dve izmene, dok na drugoj strani nije bilo promena.

Republika

Foto: FK Zuce 2019

"Minimalac" gostiju

Tokom drugih 45 minuta igra je bila gotovo preslikana kao i tokom prvog dela, posed na strani gostiju, pritiskaju fudbaleri Šušnjara, ali se domaći odlično brane, i ne dozvoljavaju ozbiljniju šansu pred svojim golom.

Rezervista Darko Krstić je na isteku 68. minuta sa nekih 20-tak metara odlično opalio po lopti, njegov udarac je završio iza leđa golmna Sudimca, 1:0 za Šušnjar. Ovaj pogodak "otvorio je" domaćina, ali se i gost nije povukao.

Dosta uzbuđenja navijači su imali prilike da vide u poslednjoj trećini utakmice, ali do novog polaska sa centra nije došlo, gosti su minimalnim trijumfom osigurali nova tri boda.

Zuce 2019 - Šušnjar 1977 0:1 (0:0)

Zuce 2019: Sudimac, Pavlović, Rajković, Gligorijević, Ivanović, Šimšić (od 50' Ranđelović), Čolić, Tošković, Marković (od 62' Savić), Vuković (od 92' Trajković), Marinković

Šušnjar 1977: Grčić, Bošković, Mandić (od 46' Grubišić), Miljković, Đurić, Marinković, Blagojević (od 46' Lazarević), Lazarević (od 58' Krstić (od 77' N. Stojanović)), Marković (od 89' Obradović), I. Stojanović, Stojković

U sledećem kolu Šušnjar dočekuje OFK Žarkovo, dok Zuce gostuje ekipi OFK Mladenovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading