PRODUŽETAK SARADNJE SA JASNIM CILJEM: "Traži se" uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu!

Autor:

Sport

13.03.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produžena je saradnja sa selektorom!

PRODUŽETAK SARADNJE SA JASNIM CILJEM: "Traži se" uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu!

Foto: Minifudbal Srbija

Srpska Federacija Minifudbala produžila je ugovor sa talentovanim trenerom Nebojšom Desnicom na još godinu dana. Desnica će predvoditi našu reprezentaciju na narednom Evropskom prvenstvu Sarajevu. 

Republika

Pored toga uručena je i zlatna plaketa Veselinu Guberniću za igrača sa najviše nastupa u reprezentaciji Srbije. Popularni Vesko je zabeležio čak 31 nastup, što ga je dovelo do ovog priznanja. 

Pored selektora Desnice, predstavljen je i novi tim Srpske Federacije Minifudbala. Direktor federacije Rajko Andrić promovisao je Dušana Radojčića iz Novog Sada u tehničkog direktora reprezentacije, dok su za potpredsednike federacije izabrani Vukašin Simić iz Beograda i Miloš Kostić iz Kragujevca.  

Među uvaženim gostima, proslavi je prisustvovala i generalna sekretarka Svetske Federacije Minifudbala gospođa Zorica Hofman, kao i kompletno bivše rukovodstvo Srpske Federacije Minifudbala, na čelu sa bivšim predsednikom Dejanom Boromisom. 

Zvanično su pristupile sledeće Lige minifudbala koje će doprineti kvalitetu naših takmičenja a to su: Balf Liga Beograd, RFL Kragujevac, IT Liga Beograd, IT Liga Niš i Biznis Liga Kragujevac.

Novi Sad će od 14. do 16. juna biti domaćin državnog prvenstva u minifudbalu u muškoj i u ženskoj konkurenciji kao i IT i Biznis kup takmičenja Srbij.  Biće ovo vruće proleće minifudbala Srbije da naglasimo još jednom Evropsko prvenstvo je u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini od 1. do 9. juna ove godine.

Očekivanja su velika, a jedno merilo su rezultati.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading