PALMA: Lista „ALEKSANDAR VUČIĆ – BEOGRAD SUTRA“ je zahtev građana da se nastavi da se radi i gradi - OPOZICIJA KAO KALIMERO

Autor:

Vesti

10.04.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija se ponaša kao Kalimero u onom crtanom filmu, tražili su izbore, dobili su izbore, tražili su ponavljanje izbora, dobili su ponavljanje izbora, iako je vladajuća koalicija imala većinu u Skupštini grada Beograda. Bojkot izbora od strane dela opozicije znači da ih neće biti 4 godine u Skupštini grada Beograda, rekao je Palma.

PALMA: Lista „ALEKSANDAR VUČIĆ – BEOGRAD SUTRA“ je zahtev građana da se nastavi da se radi i gradi - OPOZICIJA KAO KALIMERO

Foto: RTV PINK printscreen

- Kada vi na televiziji ponovite neku emisiju i kažete da je to na zahtev gledalaca, tako je i sada zahtev građana da se okupe stranke koje imaju vidljiv rezultat da se nastavi sa izgradnjom i da nastavi da se radi na jednu listu i ta lista je “Aleksandar Vučić – Beograd sutra” u kojoj je i Jedinstvena Srbija”, jer Beograd nema vremena da čeka i Srbija nema vremena da čeka - izjavio je gostujući na televiziji Pink, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Opozicija se ponaša kao Kalimero u onom crtanom filmu, tražili su izbore, dobili su izbore, tražili su ponavljanje izbora, dobili su ponavljanje izbora, iako je vladajuća koalicija imala većinu u Skupštini grada Beograda. Bojkot izbora od strane dela opozicije znači da ih neće biti 4 godine u Skupštini grada Beograda. Taj deo opozicije će opet da traži nove vanredne izbore, reći će “da vlast nema legitimitet” i tako dalje. Ni Srbija ni grad Beograd nemaju vremena za gubljenje. Građani našeg glavnog grada znaju šta je radila vlast do sada, koliko je izgrađeno, koliko je Beograd promenio vizuelni izgled. Mi, izlaskom na zajedničku listu na izborima za beogradski parlament ne dajemo sinergiju zbog glasova, već dajemo sinergiju delima, onome što je izgrađeno, što su rezultati dosadašnjeg rada vlasti u Beogradu, čiji je i Jedinstvena Srbija deo. Opozicija trenira, ali izgleda da trenira krivi sport, američki fudbal ili ragbi, koji nije previše zastupljen kod nas - kazao je Marković.

ĐILAS MORA DA ZNA DA SE NAROD NE MOŽE KUPITI PARAMA, VEĆ SE POVERENJE GRAĐANA DOBIJA DELIMA

- U delu sadašnje opozicije imate devet lidera, koji su proizašli iz dve partije, koje su imale dva lidera i teško je da oni mogu oko bilo čega da se dogovore, jer svako od njih misli da treba da bude šef. Đilas smatra da može sve parama da kupi, ali mora da zna da narod ne može da se kupi parama, poverenja naroda se dobija boljim standardom građana, novim radnim mestima, da se brine o porodici, a ne da se porodica tuče, da se pomogne onima koji su socijalno ugroženi, razvojem infrastrukture u gradu i po selima, a ne parama - izjavio je Dragan Marković Palma.

- Što se tiče Srebrenice i zahteva dela tih opozicionara u Srbiji da Srbija prizna genocid, moj odgovor je da Srbi i Srbija nigde nisu počinili genocid, a nad Srbima jeste počinjen genocid u Hrvatskoj i na Kosovu i Metohiji. Ne može narod koga ima mnogo manje u Hrvatskoj, na Kosovu i Metohiji i u Bosni i Hercegovini da je napravio genocid, nego je napravljen genocid nad narodom koji je proteran, a to su Srbi. Taj deo opozicije non stop u Evropskom parlamentu laže kako je u Srbiji loše i kako je ovako ili onako i oni zapravo pomažu onim koji uporno žele da od našeg prostora naprave trustno područje i time Evropa želi da opravda NATO agresiju na našu zemlju 1999. godine. Onda kažu kad Srbija kupuje oružje može i Priština, ali Srbija je država, a takozvano jednostrano proglašeno Kosovo nije država i po svim dokumentima ne može da ima ni vojsku ni oružje. Građani Kosova i Metohije su građani Republike Srbije - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading