ŽENA BELIVUKOVOG VOJNIKA PRIZNALA PRED SUDOM! Evo koliku platu ima - morala je da promeni i PREZIME!

Autor:

Hronika

10.04.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi se izjašnjavaju na početku da li i a izmena u njihovim ličnim podacima.

ŽENA BELIVUKOVOG VOJNIKA PRIZNALA PRED SUDOM! Evo koliku platu ima - morala je da promeni i PREZIME!

Foto: E-stock, Tanjug, Shuttestock

Sudjenje za pranje novca vodjama klana sa Partizanove tribine Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, te pripadniku njihove grupe Filipu Ivanovskom  i njihovim suprugama Bojani Belivuk, Tanji Miljković i Mariji Milutinov, kao i tašti Veljka Belivuka  Snežani Djordjevic danas je pocelo sa oko 20 minuta zakasnjenja. 

Optuženi se izjašnjavaju na početku da li i a izmena u njihovim ličnim podacima. 

Prvi izlazi za govornicu Veljko Belivuk,pa njegova draga Bojana Belivuk. Oboje su rekli da nema  izmena. Na isti nacin su se izjasnili i Miljkovići, kao i Filip Ivanovski.
Marija Milutinov je stala  pred vece da bi prihavila novine u svom životu i da više ne nosi devojačko prezime. 

- Počela sam da radim, imam platu 50.000 dinara. Dostavila sam izvod iz matične knjige venčanih, prezime je Ivanovski- rekla je supruga optuzenog Filipa Ivanovskog.

Sudija je saopštila da postupak protiv Snežana Đorđević ostaje razdvojen, zbog privremene nesposobnosti.

Podsetimo, u Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama i ostalim osumnjičenima da su novcem stečenim od kriminalnih delatnosti kupovali luksuzne automobile, stanove i pokretne stvari.

Stigli su Filip Ivanovski i njegova supruga Marija Milutinov, kao i supruga Marka Miljkovića Tanja Miljković, bez branioca. 

Na suđenje je stigao i advokat Dejan Lazarević.


- Belivuk i Miljković okruženi stražarima sede u delu sudnice koji je  odvojen od prvog dela gde su veće sudija i advokati, a njihove žene su u drugom delu  iste prostorije sa bračnim parom Ivanovski koji se brane sa slobode kao i žene vodja klana. Žene su pozdravile muževe sa osmehom, ali bez konverzacije.
Sudija je pozvala optužene da se ponovo kratko izjasne o navodima optužnice koja ih tereti da su novac stečen kriminalom ulagali u stanove, kuće, placeve, automobile, skupocene satove
- Razumeo sam optužnicu, nisam kriv ni po jednoj tački- rekao je Belivuk, pa  Miljkivić ponovio to isto.
Bojana Belivuk: Razumela sam optužnicu. Nisam kriva ni po jednoj tački.

Tanja Miljković: Jesam, razumela sam. Želim da istaknem da nisam izvršila krivična dela koja mi se optužnicom stavljaju na teret.

 I Filip IVanovski i  Marija Razumela kažu da nisu krivi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading