DOŠLO JE VREME DA SE PROVERI DO SADA UČINJENO: Šampion stiže na Bulbulder! Može li miris bulki da opije "mlekadžije"?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se započne i sa pripremnim susretima.

DOŠLO JE VREME DA SE PROVERI DO SADA UČINJENO: Šampion stiže na Bulbulder! Može li miris bulki da opije "mlekadžije"?

Foto: FK Zvezdara

Fudbaleri Zvezdare jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Beograd okončali su na liderskoj poziciji i smatrani su jednim od glavnih favorita kada je u pitanju plasman u vipi rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Međutim, nastavak takmičarske godine nije doneo očekivane rezultate. Popularn "bulke" su tokom 15 prolećnih mečeva doživele čak devet poraza i sezona velikih nadanja je okončana na četvrtoj poziciji sa čak 23 boda zasostatka u odnosu na šampiona sa Omladinskog stadiona.

Sa druge strane, PKB iz Padinske Skele uz ostvarenje od 22 trijumfa u 30 mečeva Beogradske zone, stigao je do šampionskog pehara i plasmana u viši rang takmičenja, tako da ćemo od jeseni ponovo gledati dve prestoničke ekipe u borbama za prvenstvene bodove.

Pre toga dva tima će odgirati i međusobni pripremni meč. U sredu 12. jula treneri "bulki" i "mlekadžija" imaće priliku da u direktom susretu provere trenutnu formu svojih pulena, a jasno je da će navijači dveju ekipa, ali i svi ljubitelji fudbala u prestonici moći da uživaju u duelu ekipa koje će zasigurno pretendovati na vidok plasman u predstojećoj sezoni.

Foto: Republika

Dom fudbalera Zvezdare - stadion u Ulici Ljubice Luković

 

- Prijateljska utakmica:

Zvezdara (Beograd) - PKB (Padinska Skela)

Stadion: FK Zvezdara

Datum: Sreda, 12. jul

Početak: 18 časova

takmičenje u okviru Srpske lige Beograd startuje polovinom meseca avgusta, a i dalje se iščekuje žrebanje takmičarskih brojva za sezonu 2023/24 kada će biti i poznat raspored takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading