SITUACIJA SE SMIRUJE: Predsednik kluba je povukao ostavku - Vojvodina i u narednu sezonu ulazi sa starim rukovodstvom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da situacija u klubu iz Bačkog Gradišta dobija željeni epilog.

SITUACIJA SE SMIRUJE: Predsednik kluba je povukao ostavku - Vojvodina i u narednu sezonu ulazi sa starim rukovodstvom!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta prethodnu sezonu u okviru Vojvođanske lige Sever okončali su na trinaestoj poziciji sa skorom od 12 pobeda i 18 poraza. Zahvaljujući pobedama u poslednje dve prvenstvene runde (Senta 4:0 i Obilić Zmajevo 3:1), sportski kolektiv iz Bačkog Gradišta je izbegao sunovrat u niži rang takmičenja.

 

Letnja pauza, umesto priprema za novu sezonu, donela je turbulentan period tokom kojeg je i predsednik Stojan Stojanović podneo ostvaku i već je bila zakazana nova klupska Skupština koja je trebala da donese odluku o novom rukovodstvu. 

Međutim, iznenada su Bačkim Gradištem počeli da "duvaju neki novi vetrovi" i došlo je do obrta.

Na osnovu svega navedenog, FK Vojvodina se obratila javnosti saopštenjem:

- Stojan Stojanović je na sastanku sa delom uprave kluba dobio uveravanja da će Vojvodina na svim nivoima funkcionisati mnogo bolje i da se neće ponoviti prethodna sezona kada se klub borio za opstanak u ligi. Uvažavajući okolnosti u kojima smo se svi našli, zaboravljamo šta se sve događalo u prethodnom periodu i okrećemo se početku priprema i selekciji tima, kako bismo zajednički došli do cilja, a to je plasman u gornji deo tabele. Samim tim, predsednik Stojanović želi da pokaže svoju ličnu odgovornost prema igračima, klubu i navijačima i odlučio je da povuče ostavku na mesto predsednika fudbalskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta čime se otkazuje zakazana izborna vanredna Skupština.

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Stojan Stojanović ostaje na čelu Vojvodine

 

Da podsetimo, Vojvodina ove godine proslavlja veliki jubilej 11 decenija postojanja i svakako svi u Bačkom Gradištu imaju želju da klub nastavi sa uspešnim ostvarenjima na zelenom tepihu, a možda i da napadne vrh tabele i plasman u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading