SAOPŠTENJE GRADSKE OPŠTINE SAVSKI VENAC: Brutalne laži Lazovića

Autor:

Vesti

11.05.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Lazović je danas upao u zgradu Opštine Savski venac tvrdeći da postoje ozbiljne opstrukcije vlasti pri prikupljanju potpisa.

SAOPŠTENJE GRADSKE OPŠTINE SAVSKI VENAC: Brutalne laži Lazovića

Foto: ATAImages

Radomir Lazović

Povodom laži koje je Radomir Lazović izrekao danas u zgradi Opštine Savski venac, oglasila se služba za informisanje koja demantuje sve Lazovićeve tvrdnje koje je izrekao: 

- Apsolutna neistina da rukovodstvo Opštine Savski venac vrši opstrukciju prikupljanja potpisa.

Zbog neistina koje iznosi Radomir Lazović koji je danas upao u zgradu Opštine Savski venac tvrdeći da postoje ozbiljne opstrukcije vlasti pri prikupljanju potpisa, obaveštavamo javnost da se na Savskom vencu ne vrše nikakve malverzacije pri prikupljanju potpisa i da je Gradska opština Savski venac obezbedila overitelje prema zahtevu predstavnika Zelenog fronta.

Opština Savski venac je obezbedila overivače i maksimalno izašla u susret ZLF bez obzira što su njihovi predstavnici više puta menjali lokacije i termine za prikupljanje potpisa.

Overivači su u prethodnih 6 radnih dana raspoređeni na mestima prikupljanja potpisa na teritoriji opštine u skladu sa zakonskom obavezom i zahtevom ZLF, a u skladu sa potrebama drugih izbornih lista koje učestvuju u izbornom procesu.

Ujedno, obaveštavamo ZLF da Gradska opština Savski venac ne vrši sabotažu navedene liste, a ukoliko postoji činjenično stanje da Lazović ne može da prikupi dovoljan broj potpisa na našoj opštini, to nije razlog da iznosi neistine i obmanjuje građane.

Služba za informisanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (17)

Loading
Popović

11.05.2024 19:21

Očigledno je da Lazović pravi priču, jer niko neće da potpiše za njegovu listu

Djura

11.05.2024 19:22

Kakvim tehnikama se sluze..zna se kiga ce narod izglasati

Oliver

11.05.2024 19:23

Ko još veruje Violinom potrčku, Lazoviću!? Čovek je spreman na sve.

Kotor

11.05.2024 19:23

Lazović preskočio etiku na fakultetu, kao i sva druga moguća predavanja.