GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Crvena zvezda ima novog trenera - dugogodišnji strateg Hajduka seda na crveno-belu klupu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.07.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene na klupi crveno-belih...

GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Crvena zvezda ima novog trenera - dugogodišnji strateg Hajduka seda na crveno-belu klupu!

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Fudbalski klub Crvena zvezda iz Malog mokrog luga prethodnu sezonu u okviru Beogradske zone okončala je na 11. poziciji sa skorom od osam pobeda, devet remija i 13 poraza i za samo jedan bod je izbegnut baraž za ospanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

 

U novu takmičarsku godinu crveno-beli ulaze se znatno većim ambicijama. U tom cilju u klub je stigao Miloš Stojčev, iskusni tridesetšestogodišnji fudbaler koji u Mali mokri lug stiže iz redova RFK Grafičar, a koji je svoje prve fudbalske korake napravio u školi slavnog imenjaka sa beogradske "Marakane".

Uz navedeno, rukovodstvo Crvene zvezde rešilo je i goruće pitanje šefa stručnog štaba.  Ekipu će u narednoj sezoni predvoditi Vedran Mitrović.

Reč je o mladom tridesettrogodišnjem stručnjaku koji stiže iz beogradskog Hajduka sa Liona u kojm je sa mnogo uspeha radio duži niz godina. Od Mitrovića se očekuje da svojim pregornim radom i iskustvom pomogne mladom timu crveno-belih u ostvarenju što boljih rezultata u predstojećoj sezoni.

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Vedran Mitrović - novi trener Crvene zvezde MML

 

- Vedran Mitrović:

Datum rođenja: 23. novembar 1989. godine

Trenerska karijera: Hajduk Lion (Beograd)

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Zvezda te zove

 

Istovremeno, klub je uputio poziv svim zainteresovanim dečacima i devojčicama, godišta od 2006. do 2012. da se priključe Zvezdinoj školi fudbala i psotanu deo crveno-bele sportske porodice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading