URAGAN SA SAVE RUŠI SAUDIJCE: Brodarac dočekuje Al-Vehdu u Užicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se odigra i prva kontrolna utakmica.

URAGAN SA SAVE RUŠI SAUDIJCE: Brodarac dočekuje Al-Vehdu u Užicu!

Foto: FK Brodarac

Fudbaleri novobeogradskog Brodarca šestu godinu u nizu biće deo beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a mnogi smatraju da je došlo i vreme da klub načini istorijski iskorak i postane deo prvoligaškog karavana.

 

Prethodne sezone ekipa sa Starog sajmišta takmičenje je okončala na petoj poziciji trećeg stepena srpskog klupskog fudbala, a kako bi što spremnije dočekali predstojeća iskušenja, klub bazične pripreme sprovodi na srpskoj planinskoj lepotici, Zlatiboru, gde će u nedelju odigrati i prvi kontrolni susret.

Na megdan Brodarcu izaćiće saudijska ekipa Al-Vehda iz Meke, ekipa koja se takmiči u elitnom fudbalskom rangu Saudijske Arabije i koja je prethodnu takmičarsku godinu okončala na 13. poziciji u ligi od 16 klubova, čime je izbegnuta selidba u niži rang takmičenja. 

Ekipa iz Meke se od 17. jula nalazi na pripremama u Srbiji i kako sami ističu oduševljeni su prijemom, ali i uslovima za pripreme u našoj zemlji.

Meč između Brodarca i Al-Vahde na programu je u nedelju 23. jula na stadionu "Radomir Antić" u Užicu, a ulaz na stadion za sve ljubitelje fudbala je besplatan.

 

 

- Prijateljska utakmica:

Brodarac (Novi Beograd) - Al-Vahda (Saudijska Arabija)

Stadion: "Radomir Antić", Užice

Datum: Nedelja, 23. jul

Početak: 18 časova

ulaz besplatan

Foto: FK Brodarac

Sve je spremno za spektakl u Užicu

 

Predstojeći duel svakako će klubu iz prestonice biti od velike koristi kako bi ustanovili trenutni stepen pripremljenosti ekipe, ali i da vide gde se u ovom momentu nalaze u odnosu na fudbalski kolektiv iz zemlje koja iz godine u godinu ilaže sve više sredstava u ovaj sport.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading