DAMOKLOV MAČ IM I DALJE VISI NAD GLAVOM: Kakva je sudbina kluba koji je nedavno proslavio svoj 103. rođendan? (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je pitanja na koje i dalje odgovora nema...

DAMOKLOV MAČ IM I DALJE VISI NAD GLAVOM: Kakva je sudbina kluba koji je nedavno proslavio svoj 103. rođendan? (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

Fudbalski klub Budućnost iz Arilja nedavno je proslavio 103 godine postojanja, a jubilej je uveličala Crvena zvezda koja je u grad na obalama Moravice stigla sa dve kategorije mlađih fudbalera, kao i veteranskom sekcijom.

 

Međutim, nakon velike proslave sportski kolektiv iz Arilja se našao u gotovo bezizlaznoj situaciji iz koje se izlaz ne nazire.

Naime, dok se srpski fudbalski klubovi nalaze u jeku pripremnog perioda, a za mnoge se brušenje forme i privodi kraju, Budućnost iz Arilja i dalje ne zna kada će letnje sticanje snage započeti, niti u kom sastavu će se klub takmičiti u predstojećoj takmičarskoj godini.

Tim povodom, u petak 21. jula u klupskim prostorijama je održan sastanak koji je trebao da da odgovore na goruća pitanja. Kako prenosi Fejsbuk stranica "Sport u Arilju" sa stanku su prisustvovala svega četvorica prvotimaca, kao i trojica mladih momaka koji će biti priključeni prvom timu. Uprava kluba je obećala da će već početkom naredne nedelje biti isplaćen deo dugovanja iz prethodne sezone.

Ipak, ono što je najvažnije, datum početka priprema i dalje nije poznat, s obzirom da rukovodstvo kluba i dalje radi na pronalaženju trenera i igrača koji će u narednoj sezoni nositi dres kluba.

 

I dalje iznad ariljske Budućnosti postoji veliki znak pitanja, a podsetićemo da je ekipa tokom prethodne takmičarske godine u okviru Srpske lige Zapad ostvarila svega pet pobeda, isto toliko remija i čak 20 poraza što je bilo dovoljno samo za poslednju 16. poziciju na tabeli i selidbu u niži stepen takmičenja, Zonu Zapadno-moravsku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading