FOTO IZVEŠTAJ: Šampion je stigao u grad - Crvena zvezda uveličala proslavu 103. rođendana ariljskog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.06.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bilo u znaku fudbala.

FOTO IZVEŠTAJ: Šampion je stigao u grad - Crvena zvezda uveličala proslavu 103. rođendana ariljskog kluba!

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

Fudbaleri Budućnosti iz Arilja u nedavno okončanoj takmičarskoj sezoni, nisu ostvarili željne rezultate. U okviru Srpske lige Zapad sa skorom od pet pobeda, isto roliko remija i čak 20 poraza, zauzeli su poslednju 16. poziciju i od jeseni će krenuti u žetvu bodova u nižem rangu, Zoni Zapadno-moravskoj.

 

Ipak, sve navedeno nije sprečilo ljude u klubu, navijače i ljubitelje fudbala i sporta, da na veličanstven način proslave veliki jubilej, 103. godine postojanja Fudbalskog kluba Budućnost iz Arilja, a proslavu je uveličala beogradska Crvena zvezda koja je u Arilju gostovala sa dve kategorije mlađih kategorija, kao i veteranskom selekcijom.

Na terenu su se prvo pojavile mlađe kategorije dva kluba. Kada je reč o dečacima rođenim 2011. godine, sastav Crvene zvezde je bio bolji i savladao svoje vršnjake iz Arilja rezultatom 4:2, a domaćin se revanširao u starosnoj kategoriji 2012. godišta, pošto je odneo minimalnu pobedu rezultatom 1:0.

 

Centralni događaj proslave bio je susret vetarana ariljske Budućnosti i Crvene zvezde. U delegaciji veterana Crvene Zvezde bili se u neke od najvećih legendi ovog kluba Dule Savić, Vladimir Petrović Pižon, Miloš Šestić, Milovan Rajevac, Boško Đurovski i drugi.

Iako je rezultat bio u drugom planu veterani dva kluba su pokazali, iako su poodavno završili sa aktivnim igranjem fudbala, da majstorstvo ostaje večno. Oko 500 gledalaca uživalo je u onome što su prikazali nekadašnjih asova Budućnosti i Zvezde, a na kraju su veterani ariljskog sportskog kolektiva slavili rezultatom 1:0. Strelac jedinog pogotka bio je Bojan Brajkovic sredinom drugog poluvremena.

 

Po okončanju navedenih mečeva domaćin je organizovao "treće poluvreme", a fudbalski majstori dve ekipe su umeli da proslave rođendan ariljskog sportskog kolektiva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading