"KAMIONDŽIJE" VEĆ POSTIGLE RADNU TEMPERATURU: FAP na "Švajcariji" pregazio Valjevce!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.08.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njih će se u predstojećoj sezoni mnogo očekivati.

"KAMIONDŽIJE" VEĆ POSTIGLE RADNU TEMPERATURU: FAP na "Švajcariji" pregazio Valjevce!

Foto: FK FAP Priboj

Pred fudbalerima pribojskog FAP-a i valjevske Budućnost Krušik 2014 je takmičenje u okviru Srpske lige Zapad, a rukovodstva oba kluba svakako imaju želju da u predstojećoj sezoni ostvare više u odnosu na ostvareno u protekloj.

Sezonu 2022/23 FAP je okončao na trećoj poziciji, dok su Valjevci takmičenje završili na osmom mestu na tabeli, a u dva međusobna duela Budućnost Krušik 2014 je bila bolja, s obziro mda je pribojski meč okončan bez pobednika 0:0, da bi Valjevci na "Parku Pećina" slavili minimalnim rezultatom 1:0.

U sklopu priprema za novu sezonu, dve ekipe su odigrale kontrolni meč na stadionu "Švajcarija" na Zlatiboru. Ekipa iz grada na obalama Lima prikazala je daleko više i na kraju stigla do ubedljivog trijumfa od 3:0. Mrežu Valjevaca tresli su Vesnić, Plazinić i Hajdaragić.

 

 

- Prijateljska utakmica:

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) - FAP (Priboj) 0:3

Stadion: "Švajcarija"

Strelci: Vesnić, Plazinić, Hajdaragić

Nova sezona u zapadnoj grupi srpskoligaškog fudbala startuje 19. avgusta. Pribojska ekipa će na premijeri dočekati Polet iz Ljubića, dok će Budućnost Krušik 2014 na "Parku Pećina" dočekati požarevački Mladi radnik 1926. Interesantno je napomenuti da će se naredni duel dve ekipe odigrati već 26. avgusta na Gradskom stadionu u Priboju u okviru drugog prvenstvenog kola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading