DUŠKO TOŠIĆ ODGOVORIO KARLEUŠI! Oglasio se nakon što ga je nazvala ŽIVOTNOM GREŠKOM!

Autor:

Zabava

06.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Duško posle prozivke Jelene Karleuše.

DUŠKO TOŠIĆ ODGOVORIO KARLEUŠI! Oglasio se nakon što ga je nazvala ŽIVOTNOM GREŠKOM!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša je nedavno, nakon 11 godina pauze, izbacila čak dva albuma - "Alfu" i "Omegu". Uskoro će publici pokloniti besplatan koncert u Beogradu na vodi, a pred ovaj nastup je otvorila dušu i pričala o svom povratku muzici, ali i privatnom životu.

Jelena je govorila koliko joj je kreativni rad pomogao da prevaziđe teške trenutke, a tokon odgovoria istakla je da je njen suprug Duško Tošić životna greška.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom - rekla je Karleuša za "Story".

Duško očigledno nije želeo da ostane nem na Jelenine reči, pa se nakon pevačicinog intervjua oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

Tošić je podelio jedan citat Ive Andrića, koji su mnogi shvatili baš kao odgovor na sve što je Jelena izjavila o njemu. 

 

Republika

Foto: instagram.com

Duško Tošić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading