PUTNIK NAPAO ČLANOVE POSADE U AVIONU, A ONDA POKUŠAO DA OTVORI VRATA! Letelica "Vizera" morala prinudno da sleti na BEOGRADSKI AERODROM!

Autor:

Vesti

06.09.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je drugo hitno sletanje aviona kompanije "Vizer" u roku od samo nedelju dana.

PUTNIK NAPAO ČLANOVE POSADE U AVIONU, A ONDA POKUŠAO DA OTVORI VRATA! Letelica "Vizera" morala prinudno da sleti na BEOGRADSKI AERODROM!

Foto: Printskrin/Youtube

Let iz Tel Aviva za London kojim upravlja "Vizer" prinudno je sleteo u Beograd, nakon što je putnik izazvao incident, napao članove posade i pokušao da otvori vrata za izlaz u slučaju nužde dok je bio u letu.

Iako je let krenuo iz Izraela u ponedeljak, putnici su noć proveli u Srbiji dok su čekali novi let za Izrael, javio je u utorak izraelski medij N12.

"Vizer" saopštenje

„Kompanija se bavi daljim letom svih kupaca u London. Bezbednost i bezbednost putnika i posade su glavni prioritet kompanije. Kompanija žali zbog neprijatnosti izazvanih ovim neočekivanim incidentom“, navodi se u saopštenju.

Prošle nedelje još jedan avion neplanirano je sleteo u Saudijsku Arabiju, zbog čega su putnici morali da provedu noć u lučkom gradu Džedi u provinciji Meka. Putnici su proveli noć u hotelu na aerodromu pre nego što su se sledećeg dana vratili u Izrael letom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading