PRIJA ZMIJA! Nikad dublji dekolte, a svi gledaju u NJEN VRAT! (VIDEO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

05.04.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila još jedan koncert, pa priznala da ima tremu!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras peva za publiku u Novom Sadu. Prija je napunila halu "Spens", gde će održati tri koncerta. Svi su vrisnuli kada su ugledali atraktivnu pevačicu, koja je nosila lila haljinu sa nikad dubljim dekolteom. Ono što je privuklo veliku pažnju je i njena ogrlica, koja je bila u obliku zmije.

- Posle svih ovih koncerata i posle Beograda, prvi put imam tremu - priznala je Aleksandra.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

Prija ima podršku porodice i na ovom koncertu. Među prvima je u halu "Spens" stigao Aleksandrin otac Nedeljko Prijović.

Republika

Foto: Republika

Prijin otac Nedeljko

Uslikali smo i Aleksandrinu majku Borku Mihajlović, koja ne propušta koncerte svoje ćerke.

Republika

Foto: Republika

Aleksandrina majka Borka

Prija je pre nekoliko meseci otvorila dušu o svojim roditeljima, koji su razvedeni. Kako je rekla, najlepši trenutak bio joj je kad su svi bili zajedno.

- Pošto se moji roditelji ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju, i, na mom koncertu su bili svi zajedno, i... Eto, taj trenutak. Ja razumem, i svako živi svoj život, i kada neko ne može zajedno ni ne treba da bude zajedno, i to je sve okej, ali ja kao neko ko je uvek maštao o tome da imam veliku porodicu, nisam imala, i onda oni u kakvim su odnosima već bili, svako je otišao svojim putem, i nekako nisu mogli zajedno... i posle toliko godina, sada na koncertu, posle koncerta, mislim da je u Nišu bilo, da su bili svi zajedno. I tata sa suprugom, i majka, svi su bili tu na istom mestu, što se desilo možda dva, tri puta - iskreno je priznala Aleksandra na "Blic TV".

Podsećanja radi, Prijina turneja "Od istoka do zapada" jedna je od najuspešnijih u regionu. lada muzička zvezda je od regionalne turneje "Od istoka do zapada", koja traje već nekoliko meseci, zaradila desetine miliona evra. Međutim, i bez koncerata, novac od albuma "Devet života" bi se slivao u njen džep. Naime, ona je od ovog albuma samo od pregleda zaradila oko 590.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading