AVA KARABATIĆ NAPADNUTA U STANU: Bila sam pijana, on je zaključao vrata i krenuo da se SAMOZADOVOLJAVA!

Autor:

Zabava

05.04.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ava Karabatić iznela šokantne detalje o napadu!

AVA KARABATIĆ NAPADNUTA U STANU: Bila sam pijana, on je zaključao vrata i krenuo da se SAMOZADOVOLJAVA!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Starleta Ava Karabatić obratila se javnosti u jednoj emisiji povodom navodnog užasnog događaju koji se odigrao u njenom stanu, otkrivajući jezive detalje navodnog seksualnog uznemiravanja od strane svog stanodavca. Ava je priznala da je u periodu napada imala problema sa alkoholom, što je uticalo na odvijanje situacije i procesuiranje događaja. Ona je istakla da su njene izjave osporene zbog njenog alkoholisanog stanja, ali je odlučna u nameri da se bori za pravdu uprkos moći i uticaju svog stanodavca.

- Nikad nisam iznosila detalje tog događaja koji se desio pre godinu dana, nesto više. Razlog tome je sudski proces koji vodim sa stanodavcem. Bicu iskrena. Bila sam u alkoholisanom stanju, jer sam u tom periodu bila u problemu alkoholizma. Zbog svega toga se sve odužilo, jer po njihovom mišljenju nisam bila uračunljiva. Samim tim, moja izjava se ne smatra važecom. Moj otac je radio u trafici kada se to desilo - počela je Ava i nastavila:

- To što se sudski borim sa čovekom koji je na visokom položaju u društvu, što ima mogućnost uzimanja najboljeg advokata u Splitu, ne znači da ću odustati. To što sam bila u alkoholisanom stanju ne daje nikome za pravo da uđe u privatan stan bez najave.

Republika

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Ava Karabatić

- Moj dan je tekao uobičajeno u tom periodu. Probudila bih se rano ujutro, celo telo bi mi se počelo tresti zbog reakcije od zavisnosti od alkohola. Da bih smirila treskavicu, bila sam prva koja je čekala da se trgovina ispred moje zgrade otvori. Zatim bih kupila 10 malih pelinkovaca - objašnjavala je Ava do detalja svoj dan.

- Sama sa sobom sam pila, a vrata sam ostavila otključana. Stanodavac je ušao u stan (bez kucanja) i tražio da mu platim stanarinu (kasnila sam 10 dana). Izvređao me je da sam "četni*ka dr*lja", "ku*va" itd. Ja sam bila u vidno pijanom stanju u spavaćici. On je zaključao vrata i počeo mastrubirati. U tom trenutku pobegla sam kroz prozor u spavaćici i prijavila ga policiji - izjavila je Ava, pa dodala da su je proglasili neuračunljivom jer je bila u alkoholisanom stanju:

- Moja izjava je bila nevažeca, jer sam bila u alkoholisanom stanju. Kada su ispitali stanodavca, naravno, dobili su drugačiju verziju priče. Ja ne haluciniram, nikad nisam, pa čak ni u najpijanijim stanjima - ispričala je ona za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading