NIKOLINA MORA DA PLATI SVE TROŠKOVE: Pišekova povukla TUŽBU protiv Hrvatice koja navela da ju je Vidoje MUVAO!

Autor:

Zabava

02.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

z obrazloženja se vidi da je Nikolina neposredno pre održavanja ročišta putem svog advokata obavestila sud o povlačenju privatne tužbe protiv optužene Borne Kotromanić.

NIKOLINA MORA DA PLATI SVE TROŠKOVE: Pišekova povukla TUŽBU protiv Hrvatice koja navela da ju je Vidoje MUVAO!

Foto: ATA Images, Instagra/bornakotromanic

Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je odlučila da povuče svoju privatnu tužbu za uvredu i klevetu protiv Borne Kotromanić. Ova odluka doneta je nakon što je Opštinski kazneni sud u Zagrebu odbacio tužbu, a sudija Božica Barlović je donela rešenje o odbacivanju tužbe 6. marta. Prema saznanjima magazina "Imperijal", Nikolina će sada morati da nadoknadi troškove optužene strane i osnovne izdatke njenog advokata.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Borna Kotromanić

Sudski postupak i odluka suda

Prema objavljenim dokumentima, sudija Božica Barlović je odlučivala o ovom predmetu i odbacila tužbu voditeljke Nikoline Pišek. Iz obrazloženja se vidi da je Nikolina neposredno pre održavanja ročišta putem svog advokata obavestila sud o povlačenju privatne tužbe protiv optužene Borne Kotromanić.

Povod za sukob

Sukob između Nikoline Pišek i Borne Kotromanić nastao je nakon što je Vlatka Pokos javno prozvala Bornu da ne pruža podršku Nikolini u teškim trenucima. Nakon toga, Borna se oglasila na društvenim mrežama i otkrila detalje o navodnim pokušajima Vidoja Ristovića da prevari Nikolinu sa njom. Ona je takođe otkrila da joj se Vidoje često javljao na društvenim mrežama, ostavljajući "reakcije" na fotografije, te čak i slanjem poruka. Međutim, ključni momenat koji je eskalirao situaciju bio je Bornin komentar da se Nikolina drogira.

Republika

Foto: Instagram/bornakotromanic

Nikolina Pišek i Borna Kotromanić

Nakon Borninog komentara, Nikolina je reagovala izjavivši da niko ne treba da komentariše njeno ponašanje, te da ona već radi dovoljno protiv sebe. Ovaj sukob između javnih ličnosti izazvao je veliku pažnju javnosti i medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading