NAPADNUT HRVATSKI POBEDNIK RIJALITIJA: Ne mogu da verujem da NIKO NIJE REAGOVAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati hrvatski influenser i učesnik rijaliti-takmičenja napadnut u pekari!

NAPADNUT HRVATSKI POBEDNIK RIJALITIJA: Ne mogu da verujem da NIKO NIJE REAGOVAO! (FOTO)

Foto: Instagram.com/markomarkec3

Marko

Marko Kukurin, hrvatski influenser i pobednik rijaliti-takmičenja "Ples sa zvezdama", otkrio je na društvenoj mreži Instagram da ga je u pekari napala nepoznata žena. Kako kaže, ona se zaletela na njega i krenula da ga udari torbama.

- Pitao sam ženu čeka li red, a ona me samo hladno pogledala i maknula se od mene na skroz drugi kraj pekare. Pet sekundi nakon vraća se na to mesto pokraj mene i sve vreme me čudno gleda. Imala je dve putne torbe na sebi i odjednom se zaletela na mene s tim torbama da me namerno lupi i potom je otišla u drugom smeru - krenuo je on, pa nastavio:

Republika

Foto: Instagram.com/markomarkec3

Objava Marka Kukurina

- Ne, žena me nije ozledila, ali me je povredila. Emotivno me dugo ništa nije tako poljuljalo i znam da to zvuči smešno zato što me svi znate kao pozitivnog lika i znate koliko me ništa ne može poljuljati - istakao je on na svom storiju.

- No evo, ne mogu verovati da niko u pekari nije reagovao, ne mogu verovati da je ta žena imala hrabrost tako se poneti u javnosti i ne mogu verovati da smo sposobni vršiti nasilje nad ljudima koje NE poznajemo i NE ZNAMO njihovu priču. Zar smo došli do toga da se nasilje toleriše u društvu ili? Možda će neko reći: "Opet ovaj Marko dramatizira", ali dobro razmisli želiš li da se ovako nešto dogodi tvom detetu. Odgovori sebi na to pitanje i onda mi se ponovno javite. Dokle god imam moć govora i društvenih mreža, neću stati da promovišem dobrotu, jednakost i razumevanje. Dajte ljudi budite srećni, vodite svoj život, budite 100% SVOJI jer verujem da ste stvarno takvi, ne biste bili niti nesrećni, niti nezadovoljni - napisao je Kukurin. 

Republika

Foto: Instagram.com/markomarkec3

Marko Kukurin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading