OVO JE SMRTONOSNA BOLEST SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Sa njom se BORILA tokom života, a OVDE je provela POSLEDNJE DANE!

Autor:

Zabava

08.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević imala je tešku bolest.

OVO JE SMRTONOSNA BOLEST SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Sa njom se BORILA tokom života, a OVDE je provela POSLEDNJE DANE!

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

Pevačica Slađana Milošević pre nekoliko meseci bila je hitno hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja. Nakon njene smrt, isplivalo je videlo sa kakvim zdravstvenim problemom se Slađana borila. 

Foto: FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Slađana Milošević

 

Naime, ona je svojevremeno pričala o smrtonosnoj bolesti koju ima. Slađana će danas biti sahranjena na groblju Lešće u Beogradu u 15 časova. 

Slađanina smrt potresla je ceo region, a rok diva preminula je u zemunskoj bolnici, gde je provela poslednjih 10 dana života, budući da je bila na lečenju. 

Foto: printscreen/youtube/kurir

Slađana Milošević

 

Od napuštanja bolnice i lečenja koje je sa kraćim prekidima trajalo dve godine, moje zdravlje je i dalje ugroženo, ali ako ništa drugo osećam se slobodnije. Ne pripadam ljudima koji zahtevaju više nego što im pripada - rekla je tada Slađana.

- Bolest nosi naziv Sjegrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - rekla je pevačica.

Da podsetimo, Aleksandra Slađana Milošević rođena je u Beogradu 3. oktobra 1955. godine i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading