ŠOK NA JADRANU ZA PARTIZAN! Nekada ŠAMPIONI EVROPE, danas ISPALI IZ LIGE!

Autor:

Sport

07.04.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mračni dani za crno-bele.

ŠOK NA JADRANU ZA PARTIZAN! Nekada ŠAMPIONI EVROPE, danas ISPALI IZ LIGE!

Foto: Starsport

Sezona za vaterpoliste Partizana nije prošla onako kako su očekivali. Ispali su iz regionalne Premijer lige posle nekoliko neprijatnih iznenađenja na utakmicama za plasman od 9. do 12. mesta. Porazi od ekipa Mladosti i Mornara su ih skupo koštali, ostavljajući ih na poslednjoj, 12. poziciji.

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Očekivalo se da će Šabac uspeti da savlada Mornar, čime bi se Partizan plasirao u baraž, ali Mornar je izborio remi i stekao šansu da pred svojim navijačima osvoji baraž poziciju. Upravo to se i dogodilo, ostavljajući Partizanu malo prostora za manevar.


Mornar je večeras pobedio sa 12:11, ostvarivši tri gola razlike u drugom delu meča. Partizan je pokušavao da se vrati, ali bezuspešno. Čak su imali i poslednji napad za izjednačenje, ali nisu uspeli da ga iskoriste.

Postoji nezadovoljstvo među crno-belima povodom suđenja na ovom meču, tvrdeći da je Mornar bio u povlašćenom položaju. Statistika pokazuje da je Mornar imao igrača više u 15 navrata, dok su crno-beli uživali u toj prednosti 12 puta. Ova nejednakost dodatno je doprinela frustraciji u redovima Partizana.

Na kraju, Mladost je završila na devetom mestu, Šabac na desetom, Mornar na 11. mestu, a Partizan na poslednjoj, 12. poziciji. Ovo je definitivno sezona koju će vaterpolo sekcija crno-belih želeti da zaboravi što je pre moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading