GORE NIJE MOGLO! Zvezda na HRVATE u četvrtfinalu Evrokupa!

Autor:

Sport

26.03.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele čekaju mečevi sa višestrukim šampionom Evrope.

GORE NIJE MOGLO! Zvezda na HRVATE u četvrtfinalu Evrokupa!

Foto: Starsport

Pred vaterpolistima Crvene zvezde je veliki izazov u četvrtfinalu Evrokupa, pošto su na žrebu za protivnika izvukli favorizovanu ekipu Juga iz Dubrovnika.

Ovo je susret koji će sigurno privući pažnju ljubitelja vaterpola, zbog toga što je hrvatski klub šampion Regionalne lige i pružiti uzbudljivu borbu u predstojećim mečevima. Naročito ako se zna da je Jug četvorostruki šampion Evrope, a poslednju titulu na Starom kontinentu je osvojio u sezoni 2015/2016.

Crvena zvezda i tim iz Dubrovnika imaju bogat istorijat rivalstva, što dodatno pojačava tenziju pred ovaj duel. Njihovi prethodni susreti su uvek bili uzbudljivi i puni neizvesnosti, pa će i ovaj meč sigurno biti posebno zanimljiv za praćenje.

Republika

Foto: Starsport

 

Prvi meč četvrtfinala između Juga i Crvene zvezde zakazan je za deveti april u Dubrovniku, dok će se revanš duel odigrati 27. aprila u Beogradu. Oba susreta će biti prava prilika da se vidi vrhunski vaterpolo u akciji.

Pored ovog zanimljivog duela, u preostala tri četvrtfinalna susreta Evrokupa sastaće se: Savona (Italija) - Špandau (Nemačka), Steaua (Rumunija) - Sabadelj (Španija) i Vuljagmeni (Grčka) - Primorje (Hrvatska).

Pobednici ovih susreta izboriće plasman na fajnal-for Evrokupa, zbog čega ove utakmice takođe obećavaju uzbudljive trenutke i neizvesnu borbu za plasman do samoga kraja.

Titulu je prošle sezone osvojio Vašaš, koji je u finalu savladao italijansku Savonu. U prvoj utakmici bilo je 8:8, dok je u revanšu mađarski tim trijumfovao 15:7 i osvojio pehar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading