BOGATO IMANJE VLADIMIRA TOMOVIĆA: Zavirite u njegov RAJ NA ZEMLJI, pogled nema cenu!

Autor:

Zabava

07.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti igrač napravio ozbiljan biznis kakav bi mnogi poželeli!

BOGATO IMANJE VLADIMIRA TOMOVIĆA: Zavirite u njegov RAJ NA ZEMLJI, pogled nema cenu!

Foto: Instagram.com

Nakon višegodišnjeg takmičenja u rijaliti šou programima, Vladimir Tomović se potpuno posvetio privatnom biznisu u Baru, Crna Gora. Sa svojim bratom Vladanom, pokrenuo je luksuzni kompleks na svom imanju, gde se gosti mogu potpuno opustiti i uživati. Kako je otkrio, njih dvojica su vredno radili svakog dana i uspeli su da uštede čak 20.000 evra za svoj biznis.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vladimir Tomović

Ekipa emisije "Paparaco lov" je zabeležila Vladimira dok je vredno radio na svom imanju usred letnje sezone, služeći goste i brinući se o njihovom ugodnom boravku. Na imanju se nalazi ogroman bazen sa pogledom na more, ležaljke, suncobrani i restoran za goste, pružajući im potpuni doživljaj luksuznog odmora.

 

 

Pored poslovnog uspeha, Tomović je nedavno podelio srećnu vest da je postao stric jedne devojčice koju je njegova snajka donela na svet. Ovaj događaj predstavlja ostvarenje jednog od njegovih životnih ciljeva, budući da je više puta isticao želju da osnuje sopstvenu porodicu.

Vladimir Tomović je svojim predanim radom i posvećenošću uspeo da ostvari značajan preokret u karijeri, prelazeći iz sveta rijaliti šou programa u uspešnog biznismena u oblasti turizma i ugostiteljstva.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović

Vladimir Tomović, inače poznat po svom šarmu i samopouzdanju, još jednom je uspeo da očara javnost, ali ovoga puta svojom slatkom i nežnom stranom iz detinjstva. Njegova iskrenost i otvorenost na društvenim mrežama donose mu sve veću popularnost među fanovima koji uživaju u svakom njegovom delu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading