SLAVICA ĆUKTERAŠ PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG BIVŠEG: Progovorila o ODUZIMANJU DETETA, evo kako se sada oseća!

Autor:

Zabava

07.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ćukteraš progovorila o drami sa bivšim suprugom Vladom Avramovim.

SLAVICA ĆUKTERAŠ PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG BIVŠEG: Progovorila o ODUZIMANJU DETETA, evo kako se sada oseća!

Foto: PRofimedia, ATA Images

Pevačica Slavica Ćukteraš na sudu je sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Vladom Avramovim, oko starateljstva nad ćerkom Viktorijom.

Ovim povodom, Slavica se sada javno oglasila i otkrila kako se oseća. Naime, Slavica ističe da po njenom mišljenju, dete treba da bude uz majku, te da joj nije lako što prolazi kroz ovaj period. 

- Mislim da je normalno da dete bude uz mamu. Nije normalno da se dete odvede iz zemlje i da bude van zemlje, gde se mama ne pita ništa! - rekla je Slavica na ivici suza.

Foto: printscreen/instagram

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov

 

Mislila sam da ću jednog momenta totalno da se slomim, i fizički, i psihički, i emotivno - istakla je pevačica za Blic.

Podsetimo, Slavica je navela da prolazi kroz pravu torturu i da njen bivši želi da je predstavi kao nepodobnu majku.

- Prolazim kroz pravu torturu, pokušava na sve moguće načine da mi oduzme starateljstvo i da me predstavi kao nepodobnu majku. Ja ne želim da mi oduzme neko dete i odvede u inostranstvo - rekla je Slavica Ćukteraš za Blic.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš

 

U jeku ove priče, pevačica se oglasila i putem društvene mreže Instagram:

- Jedan skakavac mi dira u dete... Ili jedna, svejedno! Skakavac, jer te tako zovu u advokatskim kuloarima... - napisala je Slavica nedavno u objavama na Instagramu, koje možete pogledati ispod.

Pevačica Slavica Ćukteraš proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nedavno se našla u centru pažnje javnosti zbog porodičnih problema sa bivšim suprugom, nekadašnjim golmanom Vladom Avramovim, koji želi da joj oduzme dete. Međutim, komšije iz Novog Sada, gde pevačica živi sa svojom naslednicom i novim dečkom, imale su samo reči hvale za nju, što je zaista retkost kada su poznate ličnosti u pitanju.

- Ma, Slavica je carica! Jedna dobra duša, stalno je nasmejana - rekla je jedna baka, koja je žurila.

- Slavica je ostala dete u duši. Nema je u medijima jer voli svoj život da čuva za sebe. Ima i šta da čuva, divno dete, i dečko deluje da je dobar momak. Pročitala sam u novinama baš da je bivši muž tuži. Ne mogu da verujem, kako bi naš narod rekao, iz aviona se vidi da je Slavica posvećena majka. Krivo mi je što je sada u ovako teškoj situaciji - rekla je komšinica Goca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading