HAOS NA PRIJINOM KONCERTU: Publika nije ni slutila šta se dešava, Filip morao da REAGUJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavio snimak!

HAOS NA PRIJINOM KONCERTU: Publika nije ni slutila šta se dešava, Filip morao da REAGUJE! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović je održala dva koncerta u Novom Sadu, a trenutno je u toku treći, poslednji u ovom nizu. Na drugom koncertu, publika je bila iznenađena kada im se na bini pridružio pevač Sloba Radanović, što je bio veliki momenat za prisutne. Prijovićeva je posebno obradovala svoje obožavaoce svojim odevnim kombinacijama, dominirajući scenu svojim stilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Tokom dana, Aleksandra je svojim fanovima na Instagramu pokazala video u kojem su grupisani najbolji trenuci sa sinoćnjeg koncerta. Video je otkrio kako je atmosfera bila u bekstejdžu, pružajući fanovima uvid u deo koncerta koji nisu imali priliku da vide uživo.

Međutim, u jednom trenutku, Aleksandra se požalila na peh koji se dogodio tokom nastupa, a koji publika nije mogla da vidi. Naime, pevačica je imala problem sa monitorom na bini, što je izazvalo neobičnu situaciju. Njen suprug Filip Živojinović, koji radi u organizaciji njenih koncerata, objasnio je da se monitor "poblesavio", što je izazvalo zbunjenost kako kod nje, tako i kod njenog tima.

Republika

Foto: Republika

Aleksnadra Prijović konceet u Novom Sadu

- Šta je bilo sinoć sa onim spiskom pesama? - upitala je Aleksandra.

- Monitor poblesavio - objasnio je njen suprug Filip Živojinović, koji inače radi u organizaciji njenih koncerata.

- Pali se monitor, crveno. Nema, ništa ne piše. I ja dok pevam, mašem glavom levo-desno "ne, ne". Veliki monitor, a ja vidim mali spisak, ali kako ga vidim? Sve naopako. Ja ne znam kako da mu objasnim da vidim nešto, ali naopako - objasnila je Aleksandra.

- Pitam ja Nađu šta je sa monitorom, nema ništa. Ona kaže: "Ne, ne, ima, ali arapski". Šta bre arapski? - začuđeno je rekao Filip, koji je, pretpostavljamo, problem ubrzo i rešio, jer je koncert dalje protekao kako treba, pa se danas ovoj sceni oboje smeju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading