PRIJA I BARBARA ROKALE RAKIJU IZA BINE: Za pevačicu stigao buket SLANINE I KULENA! Hit (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

06.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak priznala šta se desilo iza bine na koncertu Aleksandre Prijović!

Novosadska pevačica Barbara Bobak sinoć je bila specijalni gost na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu. Nakon svog nastupa, Barbara je razgovarala sa medijima, te otkrila svoje utiske o ovom spektakularnom događaju.

Prvi put nastupam pred ovolikim auditorijumom. Imala sam tremu, samo mi je bilo u glavi da sve dobro prođe, ali ovde je organizacija super, divno su me dočekali i na tonskoj probi. I dalje se tresem - istakla je Barbara, pa se osvrnula na upoznavanje sa Prijom:

Republika

Foto: Republika TV/ATA Images

Barbara Bobak bila je gošća na koncertu Aleksandre Prijović

- Aleksandra je divna, insistirala je da se vidimo i upoznamo pre koncerta. Došla je na tonsku probu, to je stvarno divno od nje. Rekla mi je "Bezveze mi je da se upoznajemo na bini, hajde da se vidimo". To mi je baš prijalo, lepo smo se ispričale, opustila me je... Čak smo i i jednu rakiju zveknule!

S obzirom na to da Prija neretko voli da "drmne" pivo ili viski na svojim koncertima, Bobakova je otkrila kako je "nagovorila" koleginicu da popiju baš rakiju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Barbara Bobak poklonila Aleksandri Prijović specijalan buket

Ona je sama tražila, ja sam samo ispratila jer sam ja takav domaćin. Nema smisla da ja ne popijem! Posle je i mama Borka sa nama nazdravila - ispričala je ona, te istakla da je Prijovićki na bini tokom zajedničkog nastupa poklonila i slaninu:

Republika

Foto: Republika TV

Barbara Bobak poklonila Aleksandri Prijović slaninu

Slanina je domaća, moj tata je pravio, sa belim lukom. Slovački kulen. Sve je provereno, vakumirano, neće dobiti trihinelu, mi to svi isto jedemo, nema šta da brine. (smeh) Tu je bilo i burence piva, znam da voli. Pored je bilo i cveće, naravno. To je bila mala, vojvođanska dobrodošlica - objasnila je pevačica, a potom priznala da nije očekivala ovakvu reakciju publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading