UPOZNALE SE DANAS, PILE RAKIJU, PA JE IZVELA NA SCENU: Prija iznenadila Novosađane, a od pevačice dobila ČVARKE! (FOTO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

05.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak je specijalna gošća na Prijinom koncertu!

UPOZNALE SE DANAS, PILE RAKIJU, PA JE IZVELA NA SCENU: Prija iznenadila Novosađane, a od pevačice dobila ČVARKE! (FOTO)

Foto: Republika

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras je napravila pravi spektakl u hali "Spens", gde je zakazala tri koncerta. Prija je oduševila publiku u Novom Sadu na samom startu, pojavivši se u uskoj haljini sa dubokim dekolteom. Kako im je priznala na samom startu, od koncerata u Beogradu nije osećala tremu sve do Novog Sada.

Republika

Foto: Republika

Barbara Bobak i Prija

Prija se u jednom trenutku presvukla i obukla teksas komplet, za koji se šuška da je iskeširala 15.000 evra. Nakon toga na scenu je izvela svoju drugu specijalnu gošću, pevačicu Barbaru Bobak.

- Barbara i ja smo se danas upoznale i pile rakiju - priznala je Prija.

Bobakova je svojoj koleginici poklonila čvarke, slaninu, luk, mezetluk i pivo, koje je na binu izneo jedan mladić.

Republika

Foto: Republika

Prija dobila poklon

Pre Barbare, Prija se na sceni pojavila sa Jovanom Perišićem.

- Jovan Perišić. Hvala Vam mnogo što ste došli večeras - rekla je Aleksandra, a publika je Jovana nagradila aplauzom i ovacijama.

- Hvala, Aleksandra. Kad je Novi Sad u pitanju, ovo je najlepši grad, koji ja volim najviše na svetu! Tu je porodica, deca, supruga... Može li jedan veliki aplauz za Aleksandru, molim vas - odgovorio je on, a publika je još jednom vrisnula.

Podsećanja radi, Prijina turneja "Od istoka do zapada" jedna je od najuspešnijih u regionu. lada muzička zvezda je od regionalne turneje "Od istoka do zapada", koja traje već nekoliko meseci, zaradila desetine miliona evra. Međutim, i bez koncerata, novac od albuma "Devet života" bi se slivao u njen džep. Naime, ona je od ovog albuma samo od pregleda zaradila oko 590.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading