ANITE (15) NIGDE NEMA VEĆ ŠEST DANA! Otac i majka u panici jauču: "BOJIMO SE, NEMA JOJ NI TRAGA"!

Autor:

Svet

05.04.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

ANITE (15) NIGDE NEMA VEĆ ŠEST DANA! Otac i majka u panici jauču: "BOJIMO SE, NEMA JOJ NI TRAGA"!

Foto: Privatna arhiva

Anita Jelinić (15) nestala je 31. marta u mestu Zalužnica kod Otočca, u Hrvatskoj, a porodica već danima traga za svojom ćerkom.

- Bojimo se. Molimo sve da nam pomognu.Kontaktirali smo sve njene prijatelje i poznanike, ali njoj nema ni traga. Ovo je već šesti dan da je nema. Suprug i ja nismo dobro, na tabletama smo. Želimo samo da se vrati kući i da je dobro - rekla je kroz suze majka nestale 15-godišnje devojčice.

Devojčica je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

U trenutku nestanka na sebi je imala crno crvenu trenerku i crne patike.

Policija moli građane u slučaju da poseduju informacije o Aniti da obaveste najbližu policijsku postaju ili pozovu broj 192. Takođe, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Podsećamo, potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora, koja je nestala u Banjskom polju, 26. marta, okončana je tragično. Naime, ustanovljeno je da je mala Danka ubijena.

Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) uhapšeni su zbog ubistva devojčice za kojom se tragalo deset dana.

Oni su najpre dete, koje je majka izgubila iz vida dok je drugom detetu davala vodu, udarili službenim automobilom JKP Vodovod na seoskom putu, potom udavile, a onda i njeno telo bacili na za sada nepoznatu lokaciju.

Dvojica monstruma navodno nisu mogla tačno da pokažu gde su sakrila telo devojčice jer su u trenutku zločina bili pijani. Prema dosadašnjoj rekonstrukciji zločina, službeni auto JKP "Vodovod" fijat panda koji je vozio Dragijević 26. marta, u 13.52, udario je devojčicu u Ulici Radomira Putnika u Banjskom polju. Nezvanično se saznaje da je jedan od njih još živu Danku ugušio i ubacio u gepek vozila. Već pijani, oni su opet svratili na pivo u jednu kafanu i potom se vratili u "Vodovod", gde rade obojica. Najverovatnije varikinom oprali su auto da bi uklonili tragove.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivet

06.04.2024 16:55

O Boze pomozi da se Anita vrati svojim roditeljima 🙏🏻