PORAZ UOČI DOLASKA NA MARAKANU: Crveno-beli nisu izdržali - bomba legendarnog fudbalera Partizana dovoljna za tri boda i prekid negativne serije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je teško, tu je kapiten...

PORAZ UOČI DOLASKA NA MARAKANU: Crveno-beli nisu izdržali - bomba legendarnog fudbalera Partizana dovoljna za tri boda i prekid negativne serije!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda u prethodna dva takmičarska kola doživeli su neočekivane poraze u duelima sa ekipama Smedereva 1924 (1:2) i Mladosti GAT iz Novog Sada (1:3), tako da su im u duelu na Omladinskom stadionu sa ekipom OFK Vršca bodovi bili neophodni radi mirnijeg finiša još jedne šampionske sezone.

 

Oko 200 ljubitelja fudbala po lepom nedeljnom danu u prestonici, prisustvovalo je tvrdoj utakmici u kojoj su i gosti pokazali jasnu želju da se iz Beograda vrate sa bodovima kojima bi ostali u trci za plasman u plej-of fazu takmičenja.

U takvom odnosu snaga na terenu bilo je jasno da jedan pogodak može odlučiti i krajnjeg pobednika, a to se i dogodilo.

Igrao se 38 sekund nastavka igre kada su gostujući defanzivci izbacili jednu loptu iz svog šesnaesterca, a na nju je natrčao nekadašnji fudbaler Partizana, a sada kapiten današnje generacije "romantičara" Saša Marković koji je "poklopio loptu" na 18 metara od gola Filipa Novića i ona je "šišajući travu" pogodila malu mrežu desnog ugla vršačkog gola za veliku radost domaćih fudbalera i navijača.

Do kraja utakmice promene rezultata nije bilo, tako da je OFK Beograd stigao do 19 prvenstvene pobede i u ovom momentu ima 13 bodova više od drugoplasiranog Tekstilca iz Odžaka i izvesno je da već sada mogu da "rashlade šampanjac".

 

 

- Prva liga Srbije, 29. kolo:

OFK Beograd (Beograd) - OFK Vršac (Vršac) 1:0 (0:0)

Strelac: S. Marković u 46. minutu za OFK Beograd

Stadion: Omladinski stadion, Beograd

Gledalaca: 200

Sudija: Miroslav Miletić

Žuti kartoni: D. Stoisavljević (OFK Beograd); Š. Diuf, N. Perović, U. Čejić (OFK Vršac)

OFK Beograd (Beograd): popović, Georgijević (Stoisavljević), Ilić, Knežević, Marković (Plavšić), Vujadinović, Đermanović, Nikolić, Stanković, J. Mituljikić (Ademi), N. Mituljikić (Mićić).

OFK Vršac (Vršac): Nović, Milivojević (Ivić), Lazevski, Souza silva, Stojković, Diuf, Tomić (Perović), Žunić, Klibarda (Čejić), Terzić.

U poslednjoj rundi ligaškog dela takmičenja u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala, OFK Beograd gostuje u Šapcu ekipi Mačve, dok će Vrščani nakon gostovanja Crvenoj zvezdi u sredu 10. aprila u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, u 30. kolu PLS-a dočekati drugoplasirani Tekstilac iz Odžaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading