NAŠA PEVAČICA PRIKOVANA ZA KREVET: Hitno se oglasila iz bolnice!

Autor:

Zabava

08.04.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica poslala moćnu poruku iz bolničkog kreveta!

NAŠA PEVAČICA PRIKOVANA ZA KREVET: Hitno se oglasila iz bolnice!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica i učesnica takmičenja "Zvezde Granda" Dragica Zlatić nedavno je izgubila oca, a sada je završila u bolnici, odakle se oglasila i poslala pratiocima poruku.

Naime, Dragica je istakla da su mnogi ljudi nezahvalni jer nisu svesni koliko je teško nositi se sa zdravstvenim problemima.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Dragica Zlatić

- Ležim i razmišljam koliko smo besni i nezahvalni, koliko ništa ne cenimo, a znate zašto? Zato što mislimo: "Pa šta, normalno je da mogu da ustanem i da se okupam sam. Normalno je da jedem svaki dan, to mora tako i to se podrazumeva" - napisala je ona, a zatim otkrila u kakvom je stanju trenutno:

- Kad te "klepi" pa ne možeš danima da mrdneš, misaonima imenica je da ustaneš, živiš na gutljaju vode, i te kako shvatiš da je to sve blagoslov i da nije nikakva sitnica... Ili ne shvatimo, pa čim gu*ici lakne Jovo nanovo - napisala je Dragica putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Dragice Zlatić

Dragica nije otkrivala zbog čega je završila u bolnici.

Inače, ona je nedavno pričala i o najtežem nastupu u karijeri.

- Imala sam par situacija gde se radilo po petnaest sati i to mi je bilo najteže. Nažalost, bilo je tu svačega u smislu kako su oni izdržali da budu budni i raspoloženi petnaest sati. Koristili su otvoreno narkotike preda mnom – otkrila je pevačica, pa dodala:

- Bilo mi je teško da gledam to, ali i da ih trpim takve kakvi su. To je strašno za svakog normalnog čoveka, ja lično ne pijem ni alkohol, jednostavno mi ne prija. Posle toga bude kao da ću da umrem, da ga lakše podnosim mislim da bih se lešila.

- Petnaest sati sam pevala bez prestanka, nisam imala ni jednu pauzu. Kada se to konačno završilo, u nekih osam, devet sati ujutru niko od nas nije znao ni gde se nalazi. Seli smo i toliko smo bili iscrpljeni i jadno smo se osećali, a nismo mogli da prekinemo jer se radi o specifičnim ljudima - rekla je ona za Grand, pa dodala:

- Hvala Bogu nisam imala mnogo takvih situacija, retko mi se to dešava. Moram da priznam da mi je sve teže kako sam starija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading