OVO SREDSTVO IZ KUPATILA UKLANJA FLOMASTERE SA ZIDOVA: Mame su napokon ODAHNULE, spas je za sve!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

08.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mukama sa crtanjem po zidovima je napokon došao kraj.

OVO SREDSTVO IZ KUPATILA UKLANJA FLOMASTERE SA ZIDOVA: Mame su napokon ODAHNULE, spas je za sve!

Foto: shutterstock

Jedna mama je nedavno podelila neverovatan trik za skidanje trajnih flomastera sa zidova, koristeći proizvod koji mnogi ljudi imaju kod kuće - lak za kosu.
 
Naime, ova metoda je postala hit među roditeljima širom sveta, a posebno među članovima australijske Fejsbuk grupe posvećene roditeljstvu.
 

Kako funkcioniše ovaj trik?

Republika

Foto: Instagram/periccjelena

Obrišite zid bez ponovnog krečenja
Pa, sve što je potrebno jeste da isprskate lak za kosu na išarani zid i laganim pokretima ga obrišete čistom krpom. Rezultat je neverovatan - fleke od flomastera nestaju kao od šale, ostavljajući zid čistim i bez traga ikakvih mrlja.
 
 
Univerzalni trik za mrlje na garderobi
 
Osim za čišćenje zidova, otkriveno je da se lak za kosu može koristiti i za uklanjanje mrlja na odeći. Jednostavno naprskajte lak na mrlju, a zatim stavite odeću u veš mašinu da se opere. Rezultat je čista odeća bez ikakvih tragova prethodnih mrlja.
 
Ova neverovatna upotreba laka za kosu definitivno je iznenadila mnoge roditelje, ali je u isto vreme postala dragoceni saveznik u borbi protiv upornih mrlja i fleka koje deca neretko naprave.
 
Čarobni trikovi iz svakodnevnih proizvoda
 
Ovaj slučaj samo je još jedan primer kako se svakodnevni proizvodi mogu koristiti na neočekivane i često čudesne načine. Čini se da je maštovitost i kreativnost roditelja dovela do ove inovativne primene laka za kosu, dok istovremeno olakšava život mnogim roditeljima koji se suočavaju sa sličnim problemima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading