NASTAVAK USPEŠNE PROLEĆNE SERIJE: U Simićevu slave Jovanovića - golom u finišu meča izazvao opšti haos na tribinama!

Autor: Vladimir vorih

Sport

08.04.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serijom pozitivnih rezultata pozicionirali su se u gornjem delu tabele.

NASTAVAK USPEŠNE PROLEĆNE SERIJE: U Simićevu slave Jovanovića - golom u finišu meča izazvao opšti haos na tribinama!

Foto: FK Napredak Simićevo

Fudbaleri Napretka iz Simićeva u okviru 21. kola Braničevske okružne lige ugostili su ekipu Zvižda iz Kučeva, a shodno ostvarenjima u nastavku takmičarske godine, želje svih u klubu bile su vezane za osvajanje tri boda, što se na kraju i obistinilo.

 

Stotinak ljubitelja fudbala prisustvovalo je burnom početku meča. domaćin je već u 14. minutu stigao do prednosti, a mrežu Vuka Vukojevića zatresao je kapiten Aleksandar Jovanović.

Samo dva minuta kasnije trener Maksimović je zbog dve javne opomene morao da napusti klupu domaćeg sastava, a gosti desetak minuta kasnije preko Ognjena Gostiljca uspevaju da stignu do poravnanja rezultata i na odmor se odlazi nerešenim rezultatom i pored činjenice da je domaćin imao potpunu terensku inicijativu.

U nastavak meča domaćin ulazi sa jasnom željom da stigne do tri boda, a tome je doprineo i ulazak najiskusnijeg fudbalera Napretka, tridesetdevetogodišnjeg Spase Spasića koji je povezao redove svoje ekipe, a istovremeno onemogućio gosta da ozbiljnije pripreti.

Ključni trenutak meča dogodio se u 82. minutu kada je Spasić nakon sjajnog prijema, uputio pravovremeni pas između gostujućih štopera, čime je "spojio sa golom" Sava Jovanovića kome nije bilo teško da u situaciji "1 na 1" sa čuvarom mreže kluba iz Kučeva, loptu rutinski sprovede u mrežu za erupciju oduševljenja domaćih navijača.

Foto: FK Napredak Simićevo

Prelepi sportski objekat u Simićevu

 

- Braničevska okružna liga, 21. kolo:

Napredak (Simićevo) - Zvižd (Kučevo) 2:1 (1:1)

Strelci: A. Jovanović u 14. i S. Jovanović u 82. minutu za Napredak; O. Gostiljac u 27. minutu za Zvižda

Stadion: FK Napredak, Simićevo

Gledalaca: 100

Sudija: Dušan Mratić

Žuti kartoni: D. Maksimović-trener, A. Jovanović (Napredak); D. Matović, S. Aleksić (Zvižd)

Crveni karton: D. Maksimović-trener (Napredak)

Napredak (Simićevo): Maksimović, Goaković, Perić, Veličković, S. Jovanović, Obradović, Prokić (Mirković), Maksimović (Spasić), Krstić, Mitić, A. Jovanović.

Zvižd (Kučevo): Vukojević, Tošić (Đurić), Janković, Manojlović, Milosavljević, Simović, Smiljanić, Aleksić, Matović, Jović (Veličković), Gostiljac.

Narednog vikenda ekipa Napretka gostuje u Kličevcu gde će se sastati sa pretposlednjeplasiranim Vojvodom Milenkom, dok će Zvižd u Kučevu biti domaćin Sirakovu iz istoimenog mesta.

 

 

 

BONUS VDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading