ZA NJEGA JE BILA PRVA VELIKA ROKERKA: Bajaga stigao na sahranu Slađane Milošević! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

08.04.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve veći broj poznatih ličnosti stiže na sahranu Slađane Milošević!

Momčilo Bajagić Bajaga stigao je na sahranu Slađane Milošević, koja se održava na groblju Lešće u Beogradu. Bajaga se slomio kad je saznao da je Slađana preminula, a sa njom je radio na njena dva prva albuma. Bajaga je stigao da oda poslednju počast legendarnoj divi, koju je nazvao "prvom velikom rok pevačicom kod nas".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bajaga na sahrani Slađane Milošević

Oproštajni govor na sahrani održao je Dado Topić, sa kojim je Slađana snimila pesmu "Princeza".

- Mnogo smo se družili, bila si drag prijatelj. Nisam mislio da ćemo se ovako brzo rastati. Nas dvoje smo jedno drugom poklonili stihove, jednu predivnu pesmu, baladu, koja nas je vezala i verujem ostaće dugo u srcima svih koji su nas voleli i svim onima koji će nas voditi za buduća vremena. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana Slađane Milošević

- Samo si jednom rekla u šali da svoje mesto vidiš među zvezdama. Bila si jedinstvena, drugačija od svih, a toliko blaga, divna i iskrena sa svima koje si volela. Ostajem ovde srećan što sam bio jedan od njih - ispričao je Dado drhtavim glasom.

Podsetimo, avangardna umetnica Aleksandra Slađana Milošević preminula je 26. marta 2024. godine u Zemnuskoj bolnici, nakon kraće bolesti. Smrt je potvrdila njena prijateljica Biljana Petrović. Rođena je 3. oktobra 1955. godine u Beogradu i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji. Slađana je poslednjih deset dana života provela u Zemunskoj bolnici, gde se lečila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading