NA ODMORU JE SPAVALA SA OVOLIKO MUŠKARACA PA TRPELA STRAŠAN LINČ: Sve je prebrodila kada se odlučila za jedno NEPRIHVAĆENO zanimanje!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge žene su stale na njenu stranu.

NA ODMORU JE SPAVALA SA OVOLIKO MUŠKARACA PA TRPELA STRAŠAN LINČ: Sve je prebrodila kada se odlučila za jedno NEPRIHVAĆENO zanimanje!

Foto: instagram/printscreen/tailamaddison

Talia

Talia Medison (25) je devojka koja je želela da zaboravi bivšeg dečka na odmoru koji je trajao deset dana. Tada je mislila da je lek za slomljeno srce, drugi muškarac ili više muškaraca. Ipak mnoge je neprijatno iznenadila.

Spavala je sa više od 22 muškaraca

Ovo iskreno priznanje ubrzo je postalo viralno na društvenim mrežama, nakon što ga je podelio jedan muškarac, gde je žestoko osudio Taliu, i istakao da je sramota za "ženski rod".

Osuda koju je pokrenuo jedan muškarac se proširila toliko da je previše ljudi počelo preko društvenih mreža da je osuđuje, preti i vređa. 

 

 

Studija objavljena u "National Library of Medicine" otkrila je da postoji jasna razlika u prihvatanju se*sualnog ponašanja između muškaraca i žena. Muškarci su često nagrađivani i pohvaljeni za svoju se*sualnu aktivnost, dok su žene često stigmatizovane zbog istog ponašanja.

Talia se susrela sa strašnim situacijama posle te njene izjave, ipak na kraju je iz cele priče izašla kao "pobednik" jer tvrdi da je psihički ojačala. 

Istakla je da su dvostruki standardi i dalje prisutni u društvu 2024. godine, naglašavajući da muškarci nikada neće iskusiti istu osudu kao žene.

Medison je postala se*sualna radnica i tvrdi da je sve ovo sastavni deo njenog života. Ona se ne stidi već ponosi nakon svega što je doživela.  

Ipak, mnogi sugerišu da je ovo ipak ostavilo mnogobrojne posledice na nju jer je njen životni put otišao u "lošem" pravcu. 

Ono što je zanimljivo jeste to da je njen bivši dečko posle celokupnog "linča" na društvenim mrežama stao na njenu stranu i rekao da je razume, te se odvojio od celokupne drame koja je nastala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading