NAJZGODNIJA SPORTISTKINJA SVETA OBJAVILA SNIMAK IZ SPAVAĆE SOBE: Utrčala je i užurbano počela da se skida!

Autor: M. M.

Sport

07.04.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pejdž ne prestaje da oduševljava muški deo populacije.

NAJZGODNIJA SPORTISTKINJA SVETA OBJAVILA SNIMAK IZ SPAVAĆE SOBE: Utrčala je i užurbano počela da se skida!

Foto: PRINTSKRIN

Spirinac

Američka golferka hrvatskog porekla, Pejdž Spiranac, neretko privlači pažnju javnosti svojim provokativnim snimcima na društvenim mrežama. Nedavno je objavila snimak na kojem se vidi kako se sprema za golf, prvo trčeći u donjem vešu u svojoj spavaćoj sobi, a zatim kako se preoblači u sportsku opremu.

U opisu snimka napisala je: "Upravo sam napisala da sam na putu", što je izazvalo veliku pažnju njenih pratilaca na Instagramu, gde je prati oko četiri miliona ljudi.

 

 


Pejdž Spiranac je postala poznata kako zbog svog atraktivnog izgleda, tako i zbog svojih sportskih aktivnosti. Njeni provokativni snimci i fotografije često postaju viralni, a mnogi je prate upravo zbog toga. Ipak, treba napomenuti da je Pejdž i uspešna golferka, iako se čini da je popularnost većim delom stekla zbog svog izgleda nego zbog sportskih rezultata.

Iako je Pejdž inspiracija mnogim ljudima širom sveta, njena popularnost nije bez kontroverzi. Neki je kritikuju zbog fokusiranja na izgled umesto na sportske rezultate, dok drugi uživaju u njenim provokativnim objavama. Ipak, ona nastavlja da bude aktivna na društvenim mrežama i da promoviše golf na svoj jedinstven način.

 

Inače, ona je rođena i odrasla je u Sjedinjenim Američkim Državama, a proglašena je najzgodnijom ženom na svetu u izboru muškog časopisa "Maksim".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading