NAŠA PEVAČICA UHVAĆENA KOD VRAČARE: Spas potražila u KARTAMA, na stolu drži KOSTURSKE GLAVE! Da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zabava

10.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajna nakon saznanja kakva je sudbina čeka!

NAŠA PEVAČICA UHVAĆENA KOD VRAČARE: Spas potražila u KARTAMA, na stolu drži KOSTURSKE GLAVE! Da se naježiš (FOTO)

Foto: shutterstock

Pevačica Sandra Afrika izazvala je veliku pažnju javnosti objavom video-snimka na kojem se vidi kako sedi kod vračare, hvatajući se za glavu dok joj vidovita žena u godinama gleda u karte. Sudeći po reakciji popularne folkerke, izgleda da za svoje probleme nema rešenje.

Međutim, kako je sporni snimak sama objavila na društvenoj mreži Instagram, pretpostavlja se da je atraktivna Afrika vračaru posetila zbog potrebe snimanja kadrova za ekranizaciju svoje nove pesme. Ipak, nije poznato da li pevačica i privatno koristi usluge vračare.

Podsećanja radi, Sandra je nedavno iznela svoje finansijske probleme, ističući da se suočava sa velikim troškovima svakodnevnog života, te da zbog toga još uvek nije u mogućnosti da sebi priušti sopstveni stan. 

Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina je da iznajmljujem stan i dalje. Živim kao podstanar i plaćam stan oko hiljadu eura. U nekom narednom periodu ću kupiti stan jer me svi kritikuju zbog toga. Prosto vodim neki život koji košta, ulaganje u spotove i pesme nije uopšte jeftino. Album izlazi za mesec dana najviše - istakla je pevačica, te priznala da joj ljubavni život trenutno nije fokus:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sandra Afrika skuplja pare za stan

Nisam zaljubljena, generalno ne dajem drugu šansu, ali se dešavalo. Sa svojim bivšima sam stvarno okej, eto, vidite primer na Mikiši. Ja radim, on uživa. Mi smo samo nastavili saradnju zato što smo odličan tandem i ne treba to da uništimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading