TEYA DORA STIGLA U BEOGRAD: Napravila haos na aerodromu, odmah poletela kod MAJKE U ZAGRLJAJ!

Autor:

Zabava

12.05.2024

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon finala Evrovizije naša predstavnica se vratila u Srbiju!

TEYA DORA STIGLA U BEOGRAD: Napravila haos na aerodromu, odmah poletela kod MAJKE U ZAGRLJAJ!

Foto: RTS/printscreen

Srpska predstavnica Teya Dora plasirala se u finale ovogodišnjeg takmičenja "Evrovizija 2024" i osvojila 17. mesto u konkurenciji od 25 država. Nakon povratka sa takmičenja, Teya je dočekala majka na aerodromu, koja joj je pružila veliku podršku. Teya je odmah poletela majci u zagrljaj i sve vreme nije skidala osmeh s lica, a ljudi na aerodromu su bili oduševljeni što je vide, prenosi Blic. 

Teya je izrazila zahvalnost svima na podršci i glasovima koje su joj poslali, te je čestitala pobednicima Nemu i Baby Lasagni, kao i svojim kolegama na njihovim plasmanima.

Republika

Foto: Printscreen/Rts1

Teya Dora

Pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji odnela je Švajcarska, što je iznenađenje s obzirom na to da je Hrvatska bila glavni favorit na kladionicama. Baby Lasagna iz Hrvatske osvojila je drugo mesto, dok je predstavnica Izraela, Eden Golan, izazvala skandale i osvojila peto mesto, sa najvećim brojem glasova publike iz čak 15 zemalja.

Republika

Foto: Shutterstock, Profimedia

Teya Dora i Bejbi Lazanja

Teya Dora se tokom boravka na takmičenju divno družila sa predstavnicima drugih zemalja, posebno sa Baby Lasagnom iz Hrvatske. Pored takmičarskog dela, Evrovizija je bila spektakl koji je okupio predstavnike iz različitih zemalja, pružajući im priliku da se upoznaju i razmene iskustva.

Teya je bila zahvalna na podršci koju je dobila od svoje majke i fanova, ističući divnu energiju koju je osetila tokom takmičenja. Čestitala je i kolegama na njihovim plasmanima, naglašavajući uspeh Baby Lasagne iz Hrvatske, koja je osvojila najviše bodova od publike.

BONUS VIDEO: 

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=teya+dora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading