OČEKIVANI ISHOD: U Vojislava Ilića duvaju neki novi vetrovi - sin legende Zvezde preuzeo Sinđelić!

Autor:

Sport

27.10.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolo sreće se brzo okrenulo.

OČEKIVANI ISHOD: U Vojislava Ilića duvaju neki novi vetrovi - sin legende Zvezde preuzeo Sinđelić!

Foto: FK Sinđelić

Nakon pet uvodnih rundi Sprke lige Beograd, ekipa Sinđelića se "šapurila" sa liderske pozicije i predstavljala je glavnog kandidata za plasman u drugoligaški karavan.

 

Međutim, usledila je u kojoj je popularni "Sinđa" poražen od lazarevačkog Borca (0:1), Teleoptika (0:1) i Brodarca (0:2), a kada se tome pridodaju i remiji u duelima sa OFK Zvezdarom (0:0), Ušćem (1:1) i Prvom Isrkom (1:1) jasno je da se klub našao u krizi i da su promene bile neophodne.

Rukovodstvo kluba iz Vojislava Ilića odlučilo se da izvrši promenu na klupi i u narednom periodu ekipa je poverena sinu legendarnog fudbalera Zlatka Krmpotića, koji je za klupski sajt izjavio:

- Drago mi je da sam se vratio u Sinđelić, klub velike tradicije u samom centru grada. Klub sa perfektnom infrastrukturom i dobrim uslovima za rad, ali i klub koji ima potencijala da napravi pozitivnu stvar u srpskom fudbalu - istakao je Zlatko Krmpotić junior i dodao:

Foto: FK Sinđelić

Nadaju se prekidu serije loših rezultata

 

- Raduje me i da dobijam klupu prvog tima Sinđelića posle velikih imena koja su vodila Orlove, kao što su Bata Mirković, Gordan Petrić, Jovan Stanković, Cole Janković, Dragan Fišer. Klub u kome su igrale legende poput Kuleta, Zdravka Borovnice, Blagoja Paunovića.

Na kraju je Zlatko Krmpotić istakao i šta se od Sinđelića može očekivati u predstojećem periodu, kao i od narednog duela protiv Torlaka:

- Ekipu Sinđelića sam gledao i poznajem je, kroz treninge ću spoznati kvalitet još više, neke momke takođe znam. Nemamo vremena puno, nije problematična sezona i pokušaćemo da izvučemo još više do kraja jeseni. Na zimu ćemo da podvučemo crtu i napravimo plan za proleće. Poznajem i Torlak, prvi su na tabeli, ali i debitant u srpskoj ligi, spoj su mladosti i iskustva, te nas očekuje derbi meč i dobra utakmica. Verujem i da će biti dosta publike, poznajem i vlasnike kluba, takođe su mi prijatelji i nema sumnje da nas čeka lepa fudbalska predstava u kojoj ćemo se mi radovati na kraju - zaključio je Zlatko Krmpotić koji je poslednji trenerski angažman imao u ekipi Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišić u Bijeljini.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading