KATASTROFA ZA PARTIZAN! Željko Obradović na MUKAMA, Real dobio STRAŠNA POJAČANJA pred bitke za fajnal-for!

Autor:

Sport

16.04.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kraljevski klub" u seriju protiv crno-belih ulazi kvalitetniji nego što je završio regularni deo.

KATASTROFA ZA PARTIZAN! Željko Obradović na MUKAMA, Real dobio STRAŠNA POJAČANJA pred bitke za fajnal-for!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana plasirali su se među osam najboljih timova Starog kontinenta i za plasman na fajnal-for vodiće bitke protiv Reala iz Madrida.

Željko Obradović i crno-beli nalaze se u velikom problemu uoči početka serije pošto su iz Madrida dobili katastrofalne vesti.

Real polako, ali sigurno, kompletira sastav za završnicu Evrolige, pa će seriju protiv Partizana dočekati uz dva pojačanja u odnosu na kraj regularnog dela. U sastav "kraljevskog kluba" vraćaju se Najdžel Vilijams-Gos i Serhio Ljulj, te nema sumnje da će Real sa njima u timu biti daleko jači.

Republika

Foto: Starsport

Serhio Ljulj

 

- Iskoristićemo naredne tri utakmice da vidimo kako se Najdžel i Serhio osećaju, kakvi su na terenu, pa ćemo posle toga doneti odluke. Obojica su trenirali ove nedelje - rekao je Ćus Mateo, trener Reala, uoči ligaškog okršaja protiv Barselone.

Plej-of Evrolige počinje 25. aprila, a šef struke "kraljevskog kluba" ističe da je Partizan opasan rival.

Veoma su težak rival koji igra sve bolje, mnogo intenziteta, ali i kvalitetnih igrača. Imamo prednost domaćeg terena i sada je vreme da iskoristimo to za šta smo se naporno borili. Sada je trenutak istine, ali prethodno bih ipak da se usredsredim na tri utakmice koje nam predstoje do plej-ofa - istakao je Ćus Mateo.

Prva utakmica između Reala i Partizana na programu je 25. aprila od 20.45 u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading