VODITELJ ZADRUGE PRAZNIK PROVODI SA NJOM: Pljuštali komentari zbog nove fotografije Darka Tanasijevića, svi mu čestitaju!

Autor:

Zabava

16.04.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević ispoštovao tradiciju, pa obradovao svoje pratioce!

VODITELJ ZADRUGE PRAZNIK PROVODI SA NJOM: Pljuštali komentari zbog nove fotografije Darka Tanasijevića, svi mu čestitaju!

Foto: Instagram.com printscreen

Darko Tanasijević uživa na odmoru sa svojom porodicom, u rodnom Kovinu, a svakodnevno obaveštava pratioce na Instagramu o dešavanjima, zbog čega je stekao brojnu publiku na društvenim mrežama.

Darko inače praznike provodi radno, ali ovaj Uskrs bio je drugačiji od svih, pa je bio u društvu najbližih, a jedna njegova fotografija raznežila je sve.

Republika

Foto: instagram.com

 

Naime, on je objavio sliku sa svojom bratičinom, Sarom, na kojoj su oboje držali jedno Uskršnje jaje i ispoštovali tradiciju. Lajkovi su samo pljuštali, a komentari i čestitke nizali. Darko izgleda nikad zadovoljnije, a pored uspeha na poslovnom planu, čini se da voditelju Zadruge ruže cvetaju na svim poljima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading