ŠPANCI LAŽU! Egzum je protiv Reala igrao pod OGROMNIM BOLOVIMA! Ova fotografija GOVORI sve! (FOTO)

Autor:

Sport

03.05.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski košarkaš Dante Egzum stisnuo je zube i zaigrao u trećem meču plej-of serije Evrolige protiv madridskog Reala.

ŠPANCI LAŽU! Egzum je protiv Reala igrao pod OGROMNIM BOLOVIMA! Ova fotografija GOVORI sve! (FOTO)

Foto: Starsport

Mnogi navijači Partizana su bili u zebnji da li će Egzum uspeti da se oporavi do utakmice u Beogradu, obzirom da crno-beli nisu mogli da računaju na suspendovane Matijasa Lesora i kapitena Kevina Pantera.

Uprkos velikim bolovima, Australijanac je pokazao odanost crno-belima i zaigrao, iako je osećao nesnosne bolove!

Podsetimo, tokom drugog duela u Madridu kada je izbila opšta tuča, krvnik Geršon Jabusele je mučki odgurnuo s leđa Egzuma, kojeg je pritom nagazio Gabrijel Dek i povredio mu tetive prsta, pa se ljubimac grobara na štakama vratio u Beograd.

Pored svega, Dante je odlučio da "stisne zube" i pomogne saigračima, pa je odradio poslednji trening pred duel, a potom izašao na parket Arene i dan kasnije za 26 minuta u igri postigao 11 poena.

Zbog toga su španski mediji, kao i svi u Realu, izrazili sumnje u njegovu povredu. Navodili su da je Egzum sve lažirao, jer mu je više od tetive prsta povređen ponos!

Fotografija do koje je "Republika" došla, ipak, svedoči potpuno suprotno, odnosno, da je Dante pod velikim bolovima zaigrao u trećem meču, kako ne bi ostavio saigrače na cedilu.

Foto: Republika.rs

prst na nozi Dantea Egzuma

Ispostavilo se da su prognoze doktora Mome Jakovljevića bile hirurški tačne, a najveći problem Egzumu je bio veliki hematom koji se stvorio na prstu i bio veoma bolan, dok je prema nezvaničnim saznanjima, stradala tetiva koja daje mobilnost prstu stopala.

Australijanac i dalje oseća bolove dok hoda, pa će i danas odraditi terapije, jer povreda tetive prsta mora u potpunosti da se sanira.

Inače, Partizan će u četvrtom meču Top 8 Evrolige ponovo ugostiti Madriđane i pokušati da trećom pobedom u međusobnom duelu izbori plasman na fajnal-for, gde ga čeka bolji iz duela Barselona-Žalgiris (Katalonci vode 2:0).

Utakmica je na programu u četvrtak (20.30), a prema slikama sa blagajne stadiona u Humskoj, Arena će ponovo biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading