DRAMA U MAKARSKOJ TRAJALA CELU NOĆ! Muškarac pretio da će skočiti sa 9. sprata, članove porodice DRŽAO KAO TAOCE!

Autor:

Svet

15.07.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Makaraninom su u stanu bile i dve ćerke koje su odvedene na sigurno, a suprugu je pustio da izađe oko šest sati, nakon čega ju je odvezla Hitna pomoć.

DRAMA U MAKARSKOJ TRAJALA CELU NOĆ! Muškarac pretio da će skočiti sa 9. sprata, članove porodice DRŽAO KAO TAOCE!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Prava drama odvijala se u Makarskoj od dva sata posle ponoći sata, na devetom spratu zgrade gde na ivici balkona sedeo 45-godišnjak iz Makarske i pretio da će počiniti samoubistvo, prenosi Slobodna Dalmacija.

Muškarac koji je napravio ceo incident je uhapšen u 9:23, navodi list. 

Zgrada je već satima u "talačkoj krizi", susedna ulica je zatvorena za saobraćaj, na devetom spratu su makarski policajci, specijalna policija, vatrogasci i hitni radnici. Vatrogasci su prvo merdevinama pokušali da dođu do muškarca, ali je on zapretio da će skočiti sa devetog sprata, pa su odustali od akcije.

Sa Makaraninom su u stanu bile i dve ćerke koje su odvedene na sigurno, a suprugu je pustio da izađe oko šest sati, nakon čega ju je odvezla Hitna pomoć, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dramatična situacija i dalje traje, u stanu je pregovarač sa Makaraninom, a čeka se dolazak dodatne specijalne policijske ekipe, kao i zvanično saopštenje PU Splitsko-dalmatinske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading