MLADIĆ HTEO DA DA OTKAZ, A ŠEF GA NEMILOSRDNO PREBIO! Pozvao ga na kafu pa ga zatočio - sablasna tortura trajala je danima!

Autor:

Vesti

14.07.2023

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je iz straha za život pristao.

MLADIĆ HTEO DA DA OTKAZ, A ŠEF GA NEMILOSRDNO PREBIO! Pozvao ga na kafu pa ga zatočio - sablasna tortura trajala je danima!

Foto: Shutterstock

Zagrebačka policija završila je kriminalističku istragu nad muškarcima starosti od 44 i 46 godina osumnjičenima da su pokušali da zatoče i iznude novac od 19-godišnjaka.

Uz njih, završena je istraga i nad 43-godišnjakom koji je osumnjičen da je ista krivična dela i počinio.

Naime, 43-godišnjak je mladića (19) hteo da zadrži kao radnika u svojoj firmi nakon što mu je momak rekao da daje otkaz.

O mladićevoj nameri obavestio je 44-godišnjaka i 46-godišnjaka. Angažovao ih je da pretnjama prisile 19-godišnjaka da ostane na radnom mestu.

Početkom jula ove godine 44-godišnjak i 46-godišnjak automobilom marke Mercedes došli su na područje Novog Zagreba gde se pomenuti mladić nalazio te su ga pitali da im se pridruži na kafi, na što je mladić pristao.

Dolaskom do prostorija firme u Novom Zagrebu 44-godišnjak je 19-godišnjaka prisilio da uđe u jednu od prostorija, dok ga je 46-godišnjak prestrašio pretnjom i zatražio da napiše kako je 44-godišnjaku dužan novac zbog kojeg će ostati u radnom odnosu.

Mladić je to odbio. Zatim ga je 44-godišnjak prisilio da uđe u drugu prostoriju, koju je potom zaključao, a onda ga je fizički napao i zatražio da snimi njegovu izjavu o tome da je počinio krađu.

Mladić je iz straha za život pristao. Nakon toga je potpisao papir koji je prethodno ispunio 46-godišnjak.

Tada je 44-godišnjak tada ponovno fizički nasrnuo na 19-godišnjaka. Nekoliko ga je sati držao zaključanog u prostoriji, a onda mu zapretio i s njim otišao u naselje na području Novog Zagreba. Tamo se pojavio 43-godišnji vlasnik firme koji je ponovio pretnje.

Muškarac (44) je mladića odvezao do apartmana na području Siska, iz kojeg je mladić na kraju uspeo da pobegne. Sva trojica muškaraca pritvorena su uz krivičnu prijavu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading