"POKUŠAO SAM DA IH ZAOBIĐEM, ONDA SAM SAMO OSETIO TUP UDARAC U GLAVU!" Jeziva ispovest mladića pretučenog u Sutomoru: Polomljen nos, hematomi po celoj GLAVI!

Autor:

Hronika

11.07.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi udarac je bio s leđa, imam hematome po celoj glavi, ne znam zašto su me napali Crnogorci.

"POKUŠAO SAM DA IH ZAOBIĐEM, ONDA SAM SAMO OSETIO TUP UDARAC U GLAVU!" Jeziva ispovest mladića pretučenog u Sutomoru: Polomljen nos, hematomi po celoj GLAVI!

Foto: Tanjug/AP

Srbin V. M. potvrdio je pretučen na šetalištu u Sutomoru. Zadobio je teške povrede. Ovo je pričao pretučenog mladića.

Sinoć su na šetalištu u Sutomoru dvojica nasilnika, kako se navodi, iz čista mira napali mladića iz Srbije i pretukli ga. Posijle prebijanja ubrzo su uhapšeni.

- Napali su me na šetalištu u Sutomoru dvojica, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju, a pritom nismo imali nikakvu komunikaciju. Ali, osetio sam s leđa snažan udarac u glavu i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano. Apsolutno bez ikakvog razloga - kaže.

- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi. Osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 čas - dodaje.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading