GLUMAC SE SKINUO, PA POKAZAO ZAŠTO JE MILJENIK ŽENA: Biković u do sada neviđenom izdanju, devojke se otimale za njegovu pažnju!

Autor:

Zabava

05.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković počastio fanove novim fotografijama sa plaže!

GLUMAC SE SKINUO, PA POKAZAO ZAŠTO JE MILJENIK ŽENA: Biković u do sada neviđenom izdanju, devojke se otimale za njegovu pažnju!

Foto: instagram.com/bikovic

Miloš Biković

Glumac Miloš Biković već godinama uspešno gradi karijeru u Rusiji, gde je kao i ovde, postao jedan od napopularnijih glumaca. On je nedavno gostovao u jednoj tamošnjoj emisiji i tom prilikom voditelju otkrio na koji način glumci vode ljubav u filmovima.

- Ljudi misle da kada snimaš te scene to je divlje, ima mnogo strasti, a u stvari izgleda ovako - počeo je on, a onda na kauču počeo da objašnjava.

Biković važi za jednog od najboljih frajera na našim prostorima, a sada je počastio novim fotografijama sa plaže sve koji tako misle.

Republika

Foto: Instagram / bikovic

 

Na svom Instagram profilu objavio je niz fotografija sa plaže, a na jednoj je ispozirao bez majice i pokazao izvajano telo, ali i ogromnu tetovažu na ruci i leđima, za koju mnogi ne znaju.

Ovom objavom izazvao je lavinu komentara, te je dobio brojne komplimente na račun izgleda od svojih pratioca. Fanovi su hvalili njegov izgled, a devojke su mu se neprestano udvarale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading